Екс-форвард МЮ завершив кар'єру гравця

Джузеппе Россі "повісив бутси на цвях".
2023 г., 22 липня, 21:23
Джузеппе Россі / Getty Images
Джузеппе Россі / Getty Images

Колишній нападник Манчестер Юнайтед Джузеппе Россі оголосив про завершення кар'єри. Про це італієць повідомив у своєму Instagram.

За словами футболіста, його кар'єра стала незабутньою подорожжю.

Читайте також: Хавбек Баварії може продовжити кар'єру в Манчестер Юнайтед

"Сьогодні я оголошую про свій відхід із красивої гри. Це була незабутня подорож! Від біганини по двору в дитинстві з м'ячем у ногах і тренера батька до гри на найвищому рівні футболу, на найкрасивіших стадіонах, які тільки може запропонувати футбол, та гри з/проти найкращих гравців і клубів у світі..... Я безмежно вдячний за те, що став частиною цієї гри. Мої мрії збулися. Моє життя відбулося.

Все, чого я коли-небудь хотів, - це стати найкращим гравцем, яким я тільки міг бути. Я присвятив цій грі всі свої сили, пролив кров, піт і сльози. Я можу спокійно покинути гру, знаючи, що зробив усе можливе для досягнення своїх цілей.
Мій шлях унікальний. Багато високих, але є й низькі. Моменти спаду (особливо травми) ніколи не визначали мене. Моя мета була сильнішою за всі перешкоди, з якими я стикався. Я не переставав мріяти, коли на моєму шляху вставали речі, які я не міг контролювати. Я так люблю гру, що ніколи не зможу від неї відмовитися. Ось чому я пишу це з небажанням, але з великою посмішкою на обличчі: Я пишаюся тим, чого я домігся", - написав Джузеппе.

На даний момент Россі 36 років. Останнім клубом форварда був італійський СПАЛ із другого місцевого дивізіону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK