Райс прокоментував свій перехід до Арсеналу

Англієць постарається впоратися з тиском.
2023 г., 26 липня, 19:19
Деклан Райс / Getty Images
Деклан Райс / Getty Images

Опорний півзахисник Арсеналу Деклан Райс поділився думкою про тиск через суму трансферу в стан "канонірів".

"Думаю, п'ять років тому я міг тільки мріяти бути там, де я зараз. Це безумство - думати: "Так, добре, мене продали за 100 мільйонів фунтів", - але я жодного разу про це не думав.

Це цінник, який тепер до мене прикріпиться. Я просто намагаюся грати у футбол і отримувати задоволення. Я не намагаюся на себе давити. Я залишаюся самим собою – ось що привело мене сюди. І тепер, в Арсеналі, це не зміниться. Я все ще збираюся робити те, що я робив раніше, те, що привело мене до Арсеналу.

У той же час я робитиму все по-іншому, як хоче від мене Мікель, сприймати все спокійно і намагатися не піддавати себе ніякому тиску. У футболі це просто. Думаю, важливо постійно були відкритими для навчання і готові вдосконалюватися.

Читайте також: Головний фанат Роналду та Арсеналу висловився про підписання Райса

Що ж, судіть про мого цінника, але не через два-три тижні. Зрештою, я перейшов до Арсеналу, щоб досягти успіху, і я хочу, щоб цей клуб був успішним.

Для мене це є момент гордості. Вся важка робота, виконана з першого удару по м'ячу – академії, всіх тренерів, з якими я працював, людей, у яких я багато чого навчився, щоб досягти того, що маю зараз, – звичайно, справді особлива.

Важливо не тиснути на себе. Я не роблю цього, намагаюся ставитись до всього спокійно. Буде багато галасу навколо мене, навколо трансферу, навколо ціни. Але якщо я продовжу робити те, що робив останні кілька років, у мене не виникне жодних проблем. Мені просто потрібно залишатися зосередженим і бути настільки розслабленим, наскільки це можливо", - сказав англієць в інтерв'ю ESPN.

Нагадаємо, Райс перейшов із Вест Гема до Арсеналу більш ніж за 100 млн фунтів.

Стежити за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Арсенал Деклан Райс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK