Реал - Манчестер Юнайтед 2:0: огляд матчу та результат гри 27.07.2023

Команди провели цікавий матч із голом з офсайду, травмою молодого гравця, а також справжнім шедевром.
2023 г., 27 липня, 07:49
Фернандеш, Вінісіус та Мартінес / Getty Images
Фернандеш, Вінісіус та Мартінес / Getty Images

У ніч проти четверга, 27 липня, у Х'юстоні (США) пройшов товариський матч між командами, які останніми роками практично не перетинаються в Європі - Реал зустрічався з Манчестер Юнайтед.

Незважаючи на статус товариської, гра вийшла досить грубою, про що говорять чимало фолів, жовтих карток, а також травма Коббі Майну вже на самому старті поєдинку.

Каземіро завалив Родріго, який під час падіння влетів ззаду в ноги молодому хавбеку. Зустріч Майну продовжити не зумів.

Джерело: Getty Images

І практично одразу ж "блакос" відкрили рахунок. Антоніо Рюдігер закинув м'яч на Джуда Беллінгема, який уривався за спини захисникам. Англієць отримав передачу і зблизька перекинув Андре Онана, для якого це був дебютний матч у футболці "червоних дияволів".

Джерело: Getty Images

Щоправда, після повтору стало зрозуміло, що на момент передачі Беллінгем перебував у офсайді. Але оскільки VAR не працював, а лайнсмен нічого не побачив, гол був зарахований.

Загалом команди провели рівний матч із взаємно небезпечними моментами. Але або Онана та Андрій Лунін були на місці, або нападники били повз ворота.

А наприкінці зустрічі Хоселу видав справжню красу. Лукас Васкес навісив на форварда, що самотньо стояв у штрафному майданчику, а той ударом через себе вразив ближній кут воріт Онана.

Джерело: Getty Images

У результаті Реал переграв Манчестер Юнайтед, а Андрій Лунін не пропустив. За кілька днів на нас чекає Ель Класіко, у той час як манкуніанці зіграють із дортмундською Боруссією.

Читайте також: Лунін у неймовірному поєдинку допоміг Реалу обіграти Мілан

Статистика товариського матчу Реал - Манчестер Юнайтед

Реал - Манчестер Юнайтед 2:0
Голи: Беллінгем, 6, Хоселу, 89.

Володіння м'ячем: 45% - 55%
Удари: 17 - 15
Удари в площину: 5 - 5
Фоли: 11 - 11
Атаки: 92 - 133

Реал: Лунін - Карвахаль (Васкес, 46), Рюдігер (Начо, 46), Алаба (Мілітао, 46), Гарсія (Менді, 46) - Модрич (Діас, 62), Чуамені (Кроос, 46), Камавінга, Беллінгем (Вальверде, 46) - Родріго (Хоселу, 61), Вінісіус (Ніко Паз, 72).

Манчестер Юнайтед: Онана - Ван-Біссака (Далот, 62), Варан (Магвайр, 62), Мартінес (Лінделеф, 62), Шоу (Вільямс, 62) - Каземіро (МакТоміней, 62), Майну (Еріксен, 5 (ван де Бек, 62)), Маунт (Пельїстрі, 62), Фернандеш, Гарначо (Антоні, 62) - Решфорд (Санчо, 62).

Попередження: Камавінга - Мартінес, Фернандеш.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK