Барселона знищила Реал у товариському матчі

Перше Ель-Класіко нового сезону залишилося за "синьо-гранатовими".
2023 г., 30 липня, 09:23
Барселона - Реал / Getty Images
Барселона - Реал / Getty Images

У ніч на неділю, 30 липня, відбувся товариський матч Барселони та Реала. Перемогу в ньому здобули каталонці з рахунком 3:0.

Команди з перших хвилин почали дуже активно йти в атаку, проте забити вдалося "синьо-гранатовим". Усман Дембеле ударом із гострого кута вразив ворота Тібо Куртуа.

Через деякий час Реал отримав право реалізувати пенальті після гри рукою одного з гравців Барселони у своєму штрафному майданчику. Вінісіус пробив у поперечину з точки.

Читайте також: Вінісіус виявив бажання стати новим пенальтистом Реалу

Наступні 60 хвилин команди тільки те й робили, що фолили, забуваючи про необхідність забивати голи. Каталонці першими згадали про це, після чого вихованець клубу Фермін Марін наважився на дальній удар, який залетів у верхній кут.

Поставити крапку довелося Феррану Торресу. Іспанець показав хороший контроль м'яча, перекинувши Куртуа і з другого дотику занісши снаряд у ворота.

Барселона - Реал 3:0

Голи: Дембеле, 15, Марін, 85, Торрес, 90+1

Барселона: тер Штеген, Араухо (Еззальзулі, 76), Крістенсен (Ерік Гарсія, 29), Кунде, Бальде (Дест, 76), Гюндоган (Серджі Роберто, 42), Ромеу (Ферран Торрес, 76), де Йонг (Алонсо, 76), Педрі (Марін, 66), Дембеле (Рафінья, 66), Левандовські (Фаті, 76).

Реал Мадрид: Куртуа, Карвахаль, Алаба, Мілітао, Менді (Фран Гарсія, 45), Вальверде (Кроос, 58), Камавінга (Модрич, 58), Тчуамені, Беллінгем (Хоселу, 73), Вінісіус Жуніор, Родріго (Діас, 83).

Попередження: Тчуамені (25), Камавінга (34), де Йонг (41), Карвахаль (45), Кунде (62), Ромеу (71), Алаба (81).

Стежити за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Реал Мадрид

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK