"Він все змінив": Решфорд зізнався, що замислювався про відхід з Манчестер Юнайтед

Призначення Еріка тен Хага зберегло союз гравця та клубу.
2023 г., 30 липня, 20:06
Маркус Решфорд та Ерік тен Хаг / Getty Images
Маркус Решфорд та Ерік тен Хаг / Getty Images

Нещодавно Маркус Решфорд підписав новий п'ятирічний контракт із Манчестер Юнайтед, при цьому отримавши збільшення зарплати.

Однак цей союз міг розпастися рік тому, коли гравець думав про те, щоб змінити обстановку. Однак призначення Еріка тен Хага та футбол, який він хоче поставити манкуніанцям, відкинули всі сумніви гравця.

"Перш ніж прийшов тренер, можливо, я трохи (думав про те, щоб піти). Але це футбол, таке трапляється", - цитує футболіста Manchester Evening News. "Все відбувається з якоїсь причини. Він прийшов у клуб у потрібний для мене час, таймінг спрацював чудово".

"Іноді ти не отримуєш задоволення від свого футболу, і так було зі мною, я не насолоджувався своїм футболом так, як мав би, як я звик до цього. Це вплинуло на мою гру. Я така людина: якщо я не щасливий, мені важко показати свій найкращий футбол".

Джерело: Getty Images

"Тен Хаг завжди хоче, щоб ти ставав краще, чи то фізично, чи ментально. Для нас, гравців, важливо, щоб він працював з нами з обох сторін. І якщо він бачить очевидне місце для покращення, він не посоромиться сказати про це".

"Я жадаю продовжувати вдосконалюватися і змушувати себе бути кращим, ніж я був роком раніше, адже команда, гравці та персонал продовжують удосконалюватись і звикати один до одного. Зрештою, це єдиний спосіб повернутися до послідовного завоювання трофеїв".

Нагадаємо, що у Манчестер Юнайтед скоро з'явиться новий форвард, адже клуб домовився з Аталантою про трансфер Расмуса Гойлунда.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK