Брюгге може відправити Яремчука в оренду

Українець не зумів переконати головного тренера, що має бути основним форвардом.
2023 г., 30 липня, 20:35
Роман Яремчук / Getty Images
Роман Яремчук / Getty Images

Український нападаючий Брюгге Роман Яремчук під час нинішнього трансферного вікна може відправитися в оренду.

Як стверджує Voetbalnieuws, 27-річний українець, який провалився в минулому сезоні в бельгійській команді, не зумів переконати головного тренера Ронні Дейлу під час літньої підготовки, що йому потрібно віддавати перевагу при виборі основного форварда на нову кампанію.

Варто зазначити, що Яремчук навіть не потрапив у заявку Брюгге на два стартові матчі цього сезону: проти Орхуса у кваліфікації Ліги конференцій та з Мехеленом у чемпіонаті.

Читайте також: Яремчук відзначився гекса-триком у матчі за Брюгге

Поки наставник "синьо-чорних" ще сподівається, що український нападаючий прогресуватиме, але не виключає, що він може покинути команду.

"Мої двері завжди відчинені для всіх. І поки гравець показує, що він гідний моєї довіри, я ніколи не зачиню двері. Так, я говорю і про Яремчука, якого ми посилено намагаємося повернути на колишній рівень.

Поки що я намагаюся зробити кожного гравця команди кращим. Роману це поки не вдається, але він залишається гравцем Брюгге. Я намагатимуся і далі. Поки він ще тут. Так, двері не зачинені, поки він не піде з команди зовсім або не буде відданий в оренду", - заявив Дейла.

Нагадаємо, що минулого сезону Яремчук провів у складі Брюгге в усіх турнірах 27 матчів, відзначившись двома голами та трьома результативними передачами.

Раніше повідомлялось, що Брюгге підписав конкурента для Яремчука.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK