Піар-менеджер Мане "проїхався" по Баварії, пригадавши расовий скандал із Сане

Одне вже точно: або у Садіо дуже хороший піар-менеджер, або дуже поганий.
2023 г., 7 серпня, 13:07
Садіо Мане та Лерой Сане / Getty Images
Садіо Мане та Лерой Сане / Getty Images

Нещодавно Садіо Мане став гравцем саудівського Ан-Насра, перейшовши з мюнхенської Баварії за 30 мільйонів євро.

Єдиний рік сенегальця у Німеччині вийшов зовсім не таким, яким його представляли всі, хто був зацікавлений у трансфері футболіста з Ліверпуля.

Про складне життя Мане у мюнхенському колективі розповів піар-менеджер гравця Бакарі Сіссе.

"Всі, хто знайомий з європейським футболом, знають, що Лерой Сане дуже зверхній хлопець, а Садіо дуже спокійний, що він демонстрував скрізь, де грав. Сане перейшов усі межі", - цитує Сіссе Bayern & Germany.

"Про те, що сталося між ними, було сказано багато брехні. Багато "брудних" речей з'явилося в німецькій пресі. Вони стали на бік Сане проти Садіо. Вони сказали, що Садіо був оштрафований на 500 тисяч євро, що є брехнею".

Джерело: Getty Images

"Сане вибачився перед Садіо після інциденту. Чому? Тому що він знав, що це він облажався. Садіо прийняв його вибачення, але сказав йому, що це більше не повинно повторитися".

"Чи правда, що Сане ображав Мане на расовому підґрунті, а Баварія покривала і захищала його? Так, це так. Я не можу вдаватися до деяких подробиць. Ось чому я сказав, що з боку Баварії це була невдячність. Це безумство!".

Сіссе розповів, що Томас Тухель хотів зробити ставку на Мане, але керівництво було проти такого рішення тренера.

"Коли був призначений Тухель, він вперше зустрівся з Садіо після перерви на матчі збірної. Він сказав йому, що радий бачити його в команді і що він гратиме важливу роль, але він не знав що керівництво ухвалило інше рішення".

"Вони (керівництво) сказали Тухелю, що Садіо не повинен грати, тому що він поїхав грати за Сенегал. Боси сказали Садіо, що йому не слід їхати до збірної, тому що він щойно повернувся після травми. Для Садіо збірна понад усе" .

Джерело: Getty Images

"Це було невдячно з боку керівництва. Тухель прийняв їх рішення. Після закінчення сезону він зустрівся з Садіо і сказав йому: "Вибач, я обіцяв, що ти гратимеш, але боси сказали мені не випускати тебе".

"Це було не футбольне рішення. Тухель грав роль маріонетки. Баварією керує не Тухель, Баварією керують старі на трибунах. Наглядова рада хотіла його і схвалила підписання рік тому. Тепер, після його травми, вони вирішили, що він має піти".

Менеджер футболіста також розкритикував керівництво "ротен", яке запустило інформацію у ЗМІ, що клуб готовий продати Мане, після чого воно підняло ціну на гравця.

"Садіо був професіоналом до самого кінця, але люди, відповідальні за Баварію, були несправедливі. Спочатку вони пустили чутки в ЗМІ, що клуб готовий продати його за 20 мільйонів. Але після того, як він повернувся до тренувань, вони побачили, що він у порядку, та підвищили ціну до 30 мільйонів".

"Якщо колір шкіри Садіо Мане турбував Лероя Сане, він також турбував людей, відповідальних за Баварію, тому що вони не розуміли, чому їм доведеться платити такі гроші цьому хлопцеві".

Раніше піар-менеджер Садіо Мане розповів про те, що у Баварії не розуміли, чому клуб має платити сенегальцеві таку велику зарплату.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK