Манчестер Сіті – Севілья: прогноз на матч 16.08.2023 Суперкубка УЄФА

Дізнайся на ISPORT, хто може перемогти у протистоянні переможця Ліги чемпіонів та переможця Ліги Європи.
2023 г., 16 серпня, 11:11
Манчестер Сіті - Севілья / Getty Images
Манчестер Сіті - Севілья / Getty Images

У середу, 16 серпня, в Піреї (Греція) відбудеться поєдинок у рамках Суперкубку УЄФА, в якому за трофей боротимуться Манчестер Сіті та Севілья.

"Містяни" потрапили у цей матч у статусі переможця Ліги чемпіонів, а андалусійці, як це зазвичай буває, виграли Лігу Європи.

Зустріч пройде на стадіоні Георгіос Караїскакіс, який вміщує 33 334 глядачів. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Коефіцієнт та ставки на матч Суперкубку УЄФА Манчестер Сіті - Севілья

Обидва колективи підійдуть до цього протистояння майже за рівних умов, оскільки вони проведуть свої перші матчі нового сезону в один день: 11 серпня Сіті зіграє перший тур АПЛ проти Бернлі, а Севілья - перший тур Ла Ліги проти Валенсії.

Також варто зазначити, що раніше Манчестер Сіті провів матч за Суперкубок Англії, в якому в серії пенальті поступився Арсеналу - діючому чемпіону Англії не вистачило буквально хвилини, щоб завоювати трофей.

Враховуючи всі обставини, букмекери вважають явним фаворитом колектив Пепа Гвардіоли - діючого власника требла.

Прогноз букмекерів на матч Манчестер Сіті - Севілья (основний час)

  • перемога Манчестер Сіті - 1,43
  • нічия - 5,2
  • перемога Севільї - 8,9

На думку букмекерів, англійському клубу вистачить двох голів, щоб без проблем забрати трофей із собою на Туманний Альбіон. На перемогу Ман Сіті з форою "-1,5" можна поставити з коефіцієнтом 2,15.

При цьому букмекери не мають впевненості в тому, що обидві команди точно заб'ють чи ні: на результат "обидві команди заб'ють - так" стоїть коефіцієнт 1,97, а на "обидві команди заб'ють - ні" - 1,84.

Джерело: Getty Images

Статистика протистояння Манчестер Сіті - Севілья

Примітно, що хоч команди і зіграли між собою лише чотири матчі, дві останні зустрічі відбулися менше ніж рік тому.

Манчестер Сіті - Севілья
4 Перемоги 0
12 Голи 3

Так вже вийшло, що це англо-іспанське протистояння вболівальники могли спостерігати на груповому етапі Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Тоді обидва матчі завершилися впевненими перемогами Сіті: на виїзді "містяни" розгромили опонента з рахунком 4:0, а у зустрічі у відповідь вдома все обійшлося рахунком 3:1.

Причому у першій зустрічі нервіонців очолював Хулен Лопетегі, а у другій – Хорхе Сампаолі. У матчі ж за Суперкубок УЄФА Севілья гратиме під керівництвом Хосе Луїса Менділібара.

Джерело: Getty Images

02.11.2022

Манчестер Сіті - Севілья 3:1
Голи: Льюїс, 52, Альварес, 73, Марез, 83 - Мір, 31.

Володіння м'ячем: 60% - 40%
Удари: 21 - 7
Удари в площину: 7 - 2
Фоли: 9 - 7
Атаки: 140 - 44

Манчестер Сіті: Ортега - Льюїс (Канселу, 85), Діаш, Ляпорт, С. Гомес (Вілсон-Есбранд, 70) - Фоден, Гюндоган (Сілва, 57), Палмер (Де Брюйне, 70) - Марез, Альварес, Гріліш (Родрі, 46).

Севілья: Буну - Монтьєль, Кармона, Маркан (Гудель, 45+1), Рекік, Акунья (Теллес, 46) - А. Гомес (Сусо, 46), Ділейні, Ракітич (Жордан, 67), Іско (Ламела, 57) - Мір.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK