Манчестер Юнайтед виступив із заявою про розслідування у справі Грінвуда

"Червоні дияволи" спростували повідомлення про те, що клуб уже ухвалив рішення про майбутнє скандального футболіста.
2023 г., 16 серпня, 18:40
Мейсон Грінвуд / Getty Images
Мейсон Грінвуд / Getty Images

Манчестер Юнайтед на своєму офіційному сайті опублікував заяву, в якій розповів про розслідування у справі Мейсона Грінвуда.

Манкуніанці заявили, що незважаючи на всі повідомлення у ЗМІ, клуб все ще не ухвалив рішення, що робити з футболістом. Але внутрішнє розслідування перебуває на фінальній стадії.

"Після зняття всіх звинувачень із Мейсона Грінвуда в лютому 2023 року Манчестер Юнайтед провів ретельне розслідування висунутих проти нього звинувачень".

"Воно засноване на великих доказах і контексті, які не є суспільним надбанням, і ми вислухали багатьох людей, які безпосередньо брали участь або знали про цю справу".

"Протягом усього цього процесу благополуччя та перспективи передбачуваної жертви були центральними у розслідуваннях клубу, і ми поважаємо її право на довічну анонімність".

"Ми також несемо відповідальність перед Мейсоном в якості співробітника, молодої людини, яка працює в клубі з семирічного віку, і в якості новоспеченого батька".

Джерело: Getty Images

"Фазу встановлення фактів у нашому розслідуванні завершено, і ми перебуваємо на завершальній стадії прийняття рішення про майбутнє Мейсона".

"Всупереч припущенням ЗМІ, це рішення ще не прийняте і наразі є предметом інтенсивних внутрішніх обговорень. Відповідальність зрештою лежить на генеральному директорі".

"Після прийняття рішення буде повідомлено та пояснено внутрішнім та зовнішнім зацікавленим сторонам клубу".

Джерело: Getty Images

"Це був важкий випадок для всіх, хто пов'язаний з Манчестер Юнайтед, і ми розуміємо сильні думки, які він викликав, ґрунтуючись на часткових доказах, які знаходяться у відкритому доступі".

"Ми просимо проявити терпіння, оскільки ми працюємо над заключними етапами цього ретельно продуманого процесу".

Раніше стало відомо, що Манчестер Юнайтед повернув Мейсона Грінвуда у заявку на сезон-2023/24.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK