Воротаря ПСЖ виписали з лікарні через 10 тижнів після смертельно небезпечного інциденту

Серхіо Ріко відновлюється, але про повернення у футбол навряд чи доведеться говорити.
2023 г., 18 серпня, 16:03
Серхіо Ріко з дружиною / Getty Images
Серхіо Ріко з дружиною / Getty Images

У п'ятницю, 18 серпня, воротаря ПСЖ Серхіо Ріко було виписано з лікарні, через десять тижнів після інциденту, який ледь не забрав його життя, повідомляє The Athletic.

Наприкінці травня 29-річний іспанець був збитий возом з мулом і конем, який втік, під час паломництва в Іспанії. Його доправили до лікарні Вірхен-дель-Росіо у Севільї, де він перебував увесь цей час.

Він переніс низку медичних операцій через отримані тяжкі травми, у тому числі головного мозку. За цей час він також втратив понад 20 кг ваги.

"Доброго дня всім", - сказав Ріко, вийшовши з лікарні. "Я почуваюся цілком добре. Необхідно кілька місяців дотримуватися тиші та спокою, продовжувати знаходитися вдома".

"Я хотів сказати кілька слів, щоб подякувати моїй сім'ї та своїй дружині за їхню повагу. Я хотів подякувати футбольному світу, який надіслав мені повідомлення підтримки".

"Всі, хто зупинився на хвилину, щоб підтримати мене. Я дякую їм. Також, звичайно ж, дякую госпіталю Вірхен-дель-Росіо, де працюють професіонали найвищого класу".

"Я почуваюся дуже емоційно (починає плакати). Насамперед спасибі моїй дружині, яка проводила зі мною майже 20 годин на день. У перший день, коли я приїхав сюди (до лікарні), до мене прийшли Біріс (вболівальники Севільї). Я вдячний за це"

Була надія, що Ріко зможе залишити лікарню ще в липні, але його виписка була відкладена через звичайні ускладнення в такому складному процесі.

На даному етапі повернення у футбол не є для нього пріоритетом, оскільки він приступає до наступного етапу свого одужання.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ПСЖ Серхіо Ріко

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK