Грінвуд: Розумію, що люди судитимуть мене з того, що бачили та чули в Інтернеті

Футболіст виступив із власною заявою по оголошеному рішенню Манчестер Юнайтед.
2023 г., 21 серпня, 19:35
Мейсон Грінвуд / Getty Images
Мейсон Грінвуд / Getty Images

Мейсон Грінвуд більше ніколи не зіграє за Манчестер Юнайтед, вихованцем якого він є.

Таким виявилося рішення клубу за результатами внутрішнього розслідування. Як повідомляє Stretford Paddock , 21-річний англієць також висловився на цю тему.

"Я хочу почати з того, що я розумію, що люди будуть судити мене з того, що вони бачили і чули в соціальних мережах, і я знаю, що люди подумають найгірше".

"Мене виховували так, щоб я розумів, що насильство чи жорстоке поводження в будь-яких відносинах - це неправильно. Я не робив того, в чому мене звинувачували, і в лютому з мене зняли всі звинувачення".

"Тим не менш, я повністю визнаю, що припустився помилок у своїх відносинах, і беру на себе свою частку відповідальності за ситуації, які призвели до публікацій у соціальних мережах".

Джерело: Getty Images

"Я навчаюсь розуміти свої обов'язки, щоб подавати гарний приклад професійного футболіста, і я зосереджений на великій відповідальності бути батьком, а також гарним партнером".

"Сьогоднішнє рішення було частиною спільного процесу між Манчестер Юнайтед, моєю сім'єю і мною. Найкраще рішення для всіх нас — продовжити футбольну кар'єру далеко від Олд Траффорд, де моя присутність не відволікатиме клуб".

"Я дякую клубу за підтримку з тих пір, як я приєднався до нього у віці семи років. В мені завжди буде частина, яка пов'язана з Юнайтед. Я безмежно вдячний своїй сім'ї і всім своїм близьким за їх підтримку, і тепер я повинен відплатити за довіру, яку надали мені оточуючі”.

"Я маю намір стати кращим футболістом, але, що найважливіше, гарним батьком, кращою людиною і використовувати свої таланти в позитивному ключі на полі та за його межами".

Нагадаємо, що Манчестер Юнайтед також опублікував відкритий лист виконавчого директора Річарда Арнольда, у якому він спробував пояснити причини такого рішення клубу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK