Артета виступив на захист Гавертца

Нападника почали критикувати фанати за відсутність голів.
2023 г., 2 вересня, 15:57
Кай Гавертц / Getty Images
Кай Гавертц / Getty Images

Головному тренеру Арсеналу Мікелю Артете довелося захищати свого гравця від критики.

Кай Гавертц, який приєднався до "канонірів" цього літа, провів уже чотири матчі, але не відзначився результативними діями. За що фанати клубу почали критикувати дорогого новачка.

Артета заявив, що Кай прекрасний гравець і відмінно показує себе в матчах і на тренуваннях, не варто дивитися тільки на голу статистику. З часом німець почне забивати, але критика тут точно не допоможе.

"Я скажу вам, що я до нього відчуваю: він мені подобається, і я бачу його якості щодня на тренуваннях. У нього відмінний темп роботи, він дуже добре робить багато чого в команді.

Візуальний аспект - той, який пов'язаний зі статистикою, - це те, чого бракує на даний момент. Йому бракує тільки того, щоб відправляти м'яч у сітку і потрапляти в небезпечні зони, але в іншому все гаразд. 

Важко просити, особливо наших уболівальників на стадіоні, про більше, але я відчуваю, що Кая потрібно оточити любов'ю, і ми доб'ємося того, щоб він показав свої найкращі риси. 

За останні кілька років у нас було кілька дуже, дуже красномовних прикладів з гравцями, яким ми надавали підтримку і любов, і вони відчули це і просто вибухнули. Хавертц може багато чого нам дати", - цитує Артету Goal

Раніше, нагадаємо, Назарій Русин Русин: Я хотів, щоб Зоря отримала за мене добрі грошіпрокоментував свій перехід [[/link_local_local]] в Сандерленд.

Стежити за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK