Роналду: Ліга Португалії перетворюється на цирк

Кріш вважає, що саудівська ліга зараз краща, ніж його рідний чемпіонат.
2023 г., 7 вересня, 09:44
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Кріштіану Роналду вважає, що португальська ліга не зможе увійти в топ європейських чемпіонатів.

Поточний сезон чемпіонату Португалії почався з низки скандалів із суддівством і компенсованим часом. Так, наприклад, Порту врятувався від поразки на 119 хвилині завдяки тому, що екран ВАР перестав працювати.

Роналду вважає, що в рідному чемпіонаті почалася чорна смуга, яка відкине лігу сильно назад. Ба більше, Кріштіану заявив, що зараз саудівська ліга набагато краща за португальську.

"Зараз поганий етап, але я сподіваюся, що все зміниться. Нещодавно я відкрив газету - почитати, що взагалі відбувається. Перші три статті були не про футбол. Це змушує задуматися про те, що головне зараз - погані новини.

Я португалець, і мене це турбує. Я б хотів, щоб наша ліга була однією з найкращих, але вона такою не є і не стане. І це одна з проблем.

Я думав, що вона може потрапити в топ-4 або топ-5, але тепер - ні. Я вважаю, що ліга Саудівської Аравії краща за лігу Португалії. Там не тільки скандали, там не так багато шуму, зате рівень імен набагато вищий.

Я сподіваюся, що стане краще, але знаю, що це важко. Ймовірно, це навіть неможливо. Те, що відбувається останнім часом, перетворює лігу на цирк", - цитує форварда Ан-Насра Record.

Раніше, нагадаємо, Роналду оцінив свої шанси потрапити на ЧС-2026.

Стежити за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Кріштіану Роналду

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK