Тренер Вест Гема не виключив можливості підписання екс-хавбека Манчестер Юнайтед

Джессі Лінгард може повернутися до знайомої йому команди.
2023 г., 12 вересня, 22:06
Девід Моєс та Джессі Лінгард / Getty Images
Девід Моєс та Джессі Лінгард / Getty Images

Трансферне вікно в Європі вже давно закрилося, а Джессі Лінгард, як і раніше, залишається без клубу.

Провівши один сезон у Ноттінгем Форест, 30-річний англієць не зумів вразити нікого, хто міг би запропонувати йому контракт.

Нещодавно хавбек приєднався до Вест Гема. На базі "молотобійців" він підтримує фізичну форму. Головний тренер команди Девід Мойєс не виключив той варіант, при якому Лінгард може отримати від своєї колишньої команди контракт.

"Джессі тренувався з нами протягом трьох тижнів, і він значно покращився в порівнянні з тим, коли вперше прийшов у команду. Він у дійсно гарній формі - набагато краще, ніж коли він вперше прийшов", - цитує тренера Sky Sports.

"Я маю сказати, що коли Джессі приєднався до нас два роки тому, він, ймовірно, був тим, хто допоміг нам вперше потрапити до Європи. Я хочу дати йому всі можливості повернутися у форму і подивитися, як він впорається".

Читайте також: Манчестер Юнайтед відмовився від підписання екс-вінгера ПСВ

"На даний момент жодних оновлень з цього приводу немає. Просто хочу сказати, що він повернувся і стає набагато ближчим до того рівня фізичної підготовки, на якому ви сподівалися його побачити".

Нагадаємо, що Джессі Лінгард виступав за Вест Гем у другій частині сезону-2020/21. За цей період він провів 16 матчів, у яких відзначився 9 голами та 5 асистами.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK