Саутгейт: Кожного разу, коли Магвайр виходить на поле, він показує, що має яйця

Англієць висловився про помилку свого підопічного.
2023 г., 13 вересня, 12:19
Гаррі Магвайр  / Getty Images
Гаррі Магвайр / Getty Images

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт висловився про автогол Гаррі Магвайра в матчі проти Шотландії, який він забив після виходу на заміну.

Англійський фахівець став на захист свого підопічного, зазначивши, що центрбек є футболістом високого класу.

Читайте також: Англія - ​​перша європейська країна, яка здобула 600 перемог

"Я розумію, чому вболівальники Шотландії висміювали Магвайра. У мене немає претензій до того, що вони зробили. Це наслідок насмішок над ним протягом тривалого періоду часу.

Це якась маячня. Я не знаю іншого гравця, до якого ставляться так само, як до Гаррі. Я зараз говорю не про шотландських фанів, а про наших власних коментаторів та експертів. Те, що вони говорили, - це просто за межею.

Але, думаю, наші вболівальники показали чіткий сигнал: "ОК, ми можемо трохи погарячкувати, але не збираємося терпіти, коли його ображають інші".

Він був для нас абсолютним лідером у другій за успішністю англійській команді останніх десятиліть. Я говорив про важливість наших досвідчених гравців, він - ключовий серед них.

Щоразу, коли він виходить на поле, він демонструє неймовірну стійкість, показує, що має яйця. Тому він є топ-гравцем, і ми всі з ним. Наші вболівальники чудово підтримували його сьогодні.

Гаррі провів хороший матч, ми здобули перемогу, і він був важливою частиною команди. Він зіграв так, як завжди, і це величезна заслуга його характеру", - сказав Саутгейт.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK