Манчестер Юнайтед не знав про проблеми Антоні із законом до його трансферу

"Червоні дияволи" проводили перевірку гравця і не виявили жодних правопорушень чи заяв до поліції.
2023 г., 17 вересня, 23:37
Антоні / Getty Images
Антоні / Getty Images

Манчестер Юнайтед під час трансферу Антоні з Аякса влітку 2022 року за 95 мільйонів євро не знав, що гравець має проблеми із законом, повідомляє The Telegraph.

За три місяці до цього переходу поліція Сан-Паулу склала протокол про ймовірний напад на жінку з боку 23-річного бразильця.

Райсса де Фрейтас подала скаргу до цивільної поліції Сан-Паулу у травні 2022 року, в якій стверджувала, що вона стала жертвою нападу з боку футболіста та іншої жінки внаслідок сварки в машині після нічної прогулянки у Бразилії.

Де Фрейтас, студентка юридичного факультету, заявила, що після інциденту їй знадобилася госпіталізація. Антоні категорично відкидає звинувачення.

Читайте також: Манчестер Юнайтед показав найгірший старт в АПЛ за останні 30 років

В Юнайтед заявляють, що вони провели комплексну перевірку Антоні до його трансферу, але їхнє розслідування не виявило жодних доказів будь-яких звинувачень у домашньому насильстві або причетності поліції до гравця.

Клубу стало відомо про повідомлення поліції лише цього місяця після публікацій бразильських ЗМІ. Зазначається, що заява Де Фрейтас була відкликана.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK