"Не вина Михайла": чемпіон світу став на захист Мудрика, розкритикувавши Почеттіно

Еммануель Петі жорстко пройшовся по грі лондонського клубу.
2023 г., 19 вересня, 11:40
Михайло Мудрик / Getty Images
Михайло Мудрик / Getty Images

У рамках п'ятого туру чемпіонату Англії Челсі на виїзді зіграв унічию з Борнмутом (0:0).

Головний тренер "синіх" Маурісіо Почеттіно замінив українського вінгера Михайла Мудрика на старті другого тайму. Після гри аргентинський фахівець розкритикував гру футболіста.

Колишній півзахисник збірної Франції, чемпіон світу-1998 і переможець Євро-2000 Еммануель Петі заявив, що Почеттіно не повинен критикувати українця.

Читайте також: "Насипає якусь хр*нь": Конопля потролив Мудрика в соцмережі

"Мудрик не єдиний, хто зазнає труднощів у Челсі, і постійні згадки в пресі не йдуть йому на користь, тому що він грає невпевнено. Він буде думати: "Чому мій тренер каже, що я не розумію, як повинен грати в АПЛ?" Це поганий знак для Мудрика, і я майже впевнений, що в наступному матчі проти Астон Вілли він буде на лавці запасних.

Наступного разу, коли Почеттіно скаже щось подібне, йому слід звернути увагу і на інших гравців, тому що нічия з Борнмутом не була виною Мудрика. Челсі міг би грати тиждень і все одно не забив би, між гравцями немає ніякого зв'язку, тому що вони розмовляють різними мовами. Мені було нудно дивитися гру.

В АПЛ іноземні гравці можуть боротися, але не багато хто досягає успіху відразу. Фізичні вимоги, включно зі швидкістю, величезні, у вас є тільки одна-дві секунди на роздуми, перш ніж отримати м'яч. Це парадокс, тому що у Мудрика є швидкість і сила володіння м'ячем, але він бореться", - наводить слова Петі Metro.

Раніше повідомлялося, що до Мудрика є інтерес з боку клубів Бундесліги.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK