Хавбек Ліверпуля - про перемогу на ЧС-2022: Ми грали з найкращим у світі та виграли разом із ним

Аргентинець радий тому, що його кумир завоював довгоочікуваний трофей.
2023 г., 19 вересня, 18:52
Мессі та Мак Аллістер / Getty Images
Мессі та Мак Аллістер / Getty Images

Хавбек Ліверпуля Алексіс Мак Аллістер висловився про перемогу на ЧС-2022 у складі збірної Аргентини.

"Здається, я вже казав, що це покоління виросло, спостерігаючи його гру. Я думаю, це частково ключ до розгадки: ви захоплюєтеся ним з боку, а потім, коли опиняєтеся поряд з ним, захоплюєтеся тим, якою вона є людина, спокоєм, який він випромінює, дрібними деталями, які відображають його лідерство.

Наприклад, будучи чемпіоном світу і знаючи, що він, можливо, не зможе зіграти з Болівією, він вирушив у гори у день народження свого сина та провів день із нами. Це не щось другорядне, це і є ті деталі, які роблять його ще важливішим. Можливо, людям це не дуже цікаво, я не знаю, але для нас найважливіше, що він може зробити, це підтримати нас".

Читайте також: Анрі: У збірній Аргентини немає трьох Мессі, він бос

"Я не люблю багато говорити про минуле, але було видно, що Лео сильно страждав, коли йому не вдавалося виграти, тому для нього можливість перемогти з нами – неймовірна радість. Я відчуваю, що ми зможемо по-справжньому оцінити це через багато років. Ми грали з найкращим у світі і виграли разом з ним", – сказав Мак Аллістер в інтерв'ю La Nacion.

Нагадаємо, у фіналі турніру збірна Аргентини обіграла збірну Франції. Після 120 хвилин на табло було 3:3, а серія пенальті завершилась із рахунком 4:2.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK