Арсенал продовжив контракт із лідером команди

Мартін Едегор підписав угоду до 2028 року.
2023 г., 22 вересня, 11:25
Мартін Едегор / arsenal.com
Мартін Едегор / arsenal.com

Мартін Едегор підписав новий довгостроковий контракт з Арсеналом.

24-річний датчанин і капітан лондонської команди заявив, що не роздумував ані секунди, коли Арсенал запропонував нову угоду, розраховану до 2028 року.

Нагадаємо, що Мартін приєднався до Арсеналу 2021 року, спочатку за орендною угодою, а потім на постійній основі. Едегор швидко став лідером півзахисту і незабаром усієї команди.

Минулого сезону Мартін показав феноменальну гру, за що удостоївся низки нагород і номінацій, включно з найкращим гравцем року в Арсеналі.

"Підписання нового контракту було для мене дуже простим рішенням з безлічі причин. Те, що ми зараз робимо як клуб, особливе, і я хочу бути частиною цього. Я дуже радий тому, що тут буде. Я знайшов місце, де я можу по-справжньому влаштуватися і назвати його домом.

В Арсеналі я з першого дня почувався чудово, і тепер це безперечно мій дім. Я просто хочу подякувати всім, хто працює в клубі і, звичайно ж, нашим чудовим уболівальникам. Я продовжу робити все, щоб цей клуб домігся успіху в найближчі роки", - заявив Едегор після підписання.

Раніше, нагадаємо, датчанин узяв участь у розгромі ПСВ у Лізі чемпіонів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK