Почеттіно розкрив спосіб, який він використовував для того, щоб Мудрик повірив у себе

Аргентинський фахівець на кожному тренуванні змагався з українцем у популярній вправі.
2023 г., 27 вересня, 00:58
Михайло Мудрик і Маурісіо Почеттіно
Михайло Мудрик і Маурісіо Почеттіно

Наставник лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно висловився про нестачу впевненості у своїх силах у деяких гравців "синіх".

За словами аргентинського фахівця, впевненість "не можна купити в супермаркеті", але вони працюють над тим, щоб вона з'явилася у гравців.

Почеттіно навів приклад Мудрика, який в останніх двох матчах мав кращий вигляд, ніж у кількох до цього. Керманич столичного клубу розповів, що використовував змагання з влучання в перекладину, щоб посилити в Михайлі віру в свої здібності, але він завжди перемагав Мудрика до вчорашнього дня.

Читайте також: "Не вина Михайла": чемпіон світу став на захист Мудрика, розкритикувавши Почеттіно

"Проблема в тому, що ми не можемо купити впевненість у собі в супермаркеті. Вся справа в часі. Ви знаєте, як працює наш мозок - потрібно поступово створювати ситуації, в яких ми зможемо забезпечити довіру, впевненість і віру.

Один приклад із Мудриком: я люблю іноді позмагатися в тому, хто частіше влучить з-за меж штрафного в перекладину. Він сказав мені: "Я не хочу більше з тобою грати, тому що ти завжди виграєш!". Я відповів: "Так, тому що в мене є віра, а баланс між вірою і якістю я знаю дуже добре, тому що мені 50 років. Ти ще молодий і маєш знати себе".

"У вівторок ми вперше зіграли внічию, тому що я завжди вигравав. Тепер ти починаєш вірити в себе, вірити у свою якість. Якщо цього немає, то важко знайти баланс між вірою та якістю.

Це один з аспектів, над яким ви працюєте, - психологія гравця, і це може мати значення для того, щоб надати гравцям упевненість у тому, що вони можуть торкнутися м'яча і забити. Це невеликий приклад", - заявив аргентинець.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK