Легенда Манчестер Юнайтед зробив вибір між Мессі та Роналду

Невілл вирішив підтримувати екс-одноклубника.
2023 г., 29 вересня, 17:49
Гарі Невілл / Getty Images
Гарі Невілл / Getty Images

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Гарі Невілл зробив вибір на користь Кріштіану Роналду у питанні про найкращого гравця в історії.

"Я хотів, щоб Роналду залишився, щоб вони знайшли спосіб доопрацювати разом до кінця сезону. Але після інтерв'ю Пірсу Моргану це стало неможливо. Це був настільки публічний жест, що вихід був лише один.

Я люблю Кріштіану. Він, мабуть, мене не любить за те, що я говорив, але я хочу думати, що через 5-10 років він зрозуміє, що я давав коментарі з добрими намірами. Я хотів, щоб він зрозумів: коли тобі виповнюється 35-36, молодші та менш талановиті гравці в роздягальні покладаються на тебе. Є різні способи стати наставником, тренером і навіть у певному розумінні батьком".

Читайте також: Мессі та Роналду знову можуть зустрітися на футбольному полі

"Роналду - як і раніше мій найулюбленіший гравець усіх часів. Це той, кого я вибираю, коли говорю про найбільшого гравця всіх часів. Знаю, що багато хто назве Мессі, але я люблю Кріштіану", - сказав Невілл в інтерв'ю Marca.

Нагадаємо, після скандального інтерв'ю Роналду для журналіста Пірса Моргана Манчестер Юнайтед розірвав контракт із гравцем через відкриту критику на адресу тен Хага.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK