Наставник Ніцци: Тема ментального здоров'я не повинна бути табуйованою у футболі

Франческо Фаріолі прокоментував інцидент зі спробою самогубства від його підопічного
2023 г., 30 вересня, 17:56
Франческо Фаріолі / Getty Images
Франческо Фаріолі / Getty Images

Наставник французької Ніцци Франческо Фаріолі провів передматчеву прес-конференцію напередодні поєдинку з Брестом.

На заході італійському фахівцеві не вдалося оминути тему спроби самогубства, яку вчора Гравця Ніцци, який погрожував покінчити життя самогубством, забрали з мостунамагався здійснити[[/link_local_local]] його підопічний Алексіс Бека-Бека. Фаріолі підкреслив важливість розмов про ментальне здоров'я між людьми у футболі.

"Цей передматчевий день, безумовно, не схожий на жоден інший. Вчорашні події торкнулися всіх нас: команди, персоналу, клубу і взагалі всіх у світі футболу.

На щастя, ми тут розмовляємо, Алексіс у безпеці й отримує все необхідне лікування. Я хочу особливо відзначити роботу нашого психолога Софі, яка в останні місяці дуже чуйно справляється з його ситуацією.

Занадто часто люди думають, що футболісти - це просто суперзірки, але вони такі ж люди, як і всі інші. Ми бачили, через які труднощі пройшли багато інших відомих спортивних діячів, і психічне здоров'я не має бути забороненою темою. Ми всі повинні проявляти чуйність.

Ми всі повинні намагатися робити все можливе, щоб життя оточуючих нас людей ставало кращим. Усе, про що ми зараз просимо, - це поважати приватне життя Алексіса, він повинен пройти через це і повинен мати можливість зробити це у свій особистий час", - заявив Франческо.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ніцца Алексіс Бека Бека

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK