Англійські клуби готові подати до суду на Евертон

Вони вимагатимуть грошової компенсації, якщо команда Віталія Миколенка буде визнана винною за однією важливою судовою справою.
2023 г., 4 жовтня, 10:00
Віталій Миколенко / Getty Images
Віталій Миколенко / Getty Images

Майбутній власник Евертона 777 Partners отримав несподіваний лист від англійських клубів.

Як повідомляє Daily Mail, Бернлі, Лідс і Лестер написали спільний лист 777 Parnters, в якому повідомили компанію, що вони планують подати до суду на "ірисок".

Клуби вимагатимуть по 100 мільйонів фунтів, якщо мерсисайдці будуть визнані винними в порушенні правил витрат АПЛ, щоб уникнути вильоту до Чемпіоншипу.

Три клуби незадоволені тим, що звинувачення Евертона не були розглянуті минулого сезону, оскільки вони вважають, що затримка, можливо, допомогла команді Віталія Миколенка уникнути вильоту.

Читайте також: Мудрик міг опинитися в Евертоні - Лемпард

Нагадаємо, що Лідс і Лестер програли в останньому турі АПЛ сезону-2022/23 і в результаті вилетіли до Чемпіоншипу - Евертон залишився у найвищому дивізіоні, відірвавшись від зони вильоту на два очки.

Бернлі вилетів з АПЛ сезоном раніше, коли витрати Евертона також викликали скарги - у клубу були зафіксовані збитки за три роки в розмірі 372 мільйони.

Ще до кінця минулого сезону п'ять клубів (включаючи Саутгемптон і Ноттінгем Форест) написали листа в АПЛ, стверджуючи, що вони заслуговують на компенсацію, якщо Евертон буде визнаний винним.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK