Арсенал - Манчестер Сіті: результат матчу

Команди показали рівну яскраву гру.
2023 г., 8 жовтня, 20:29
Арсенал - Манчестер Сіті / Getty Images
Арсенал - Манчестер Сіті / Getty Images

У неділю, 8 жовтня, відбувся центральний поєдинок восьмого туру АПЛ між Арсеналом і Манчестер Сіті.

"Містяни" вирішили з перших же хвилин задавити господарів і майже відкрили рахунок після кутового. Спочатку захисник зуміли винести м'яч зі стрічки, а Аке на добиванні виявився неточним.

У наступні 20 хвилин команда Гвардіоли показувала ідальний преесинг, не випускаючи "канонірів" зі своєї половини поля, і кілька разів майже зуміли скористатися їхніми помилками. Але загалом у першому таймі небезпечних моментів більше не було. Хіба що спірна жовта картка для Ковачича, на повторі видно, що захисник виконував підкат на червону. Аналогічна ситуація сталася ще раз, але арбітр не удостоїв гравця навіть жовтої.

У другому таймі господарі нарешті прокинулися і стали виглядати не гірше, а подекуди й краще за суперника, але несподівано на 55-й хвилині Ріко Люіс все ж таки пробив Давида Райю, проте суддя гол не зарахував, зафіксувавши трохи раніше фол на користь Сіті. І в самій кінцівці матчу удача посміхнулася "канонірам". Мартінеллі завдавав удару з лінії штрафного, влучив у Аке, рикошет від якого став цілковитим сюпризом для Едерсона. 1:0, Арсенал заробляє три очки проти головного конкурента.

Статистика матчу Арсенал - Манчестер Сіті восьмого туру АПЛ

Арсенал - Манчестер Сіті 1:
Гол: Мартінеллі, 82

Очікувані голи (xG): 0.46 - 0.47
Володіння м'ячем: 49% - 51%
Удари: 12 - 4
Удари в площину: 2 - 1
Фоли: 8 - 8

Арсенал: Райя - Вайт, Габріел, Саліба, Зінченко (Томіясу, 75) - Жоржиньо (Парті, 75), Едегор, Райс - Троссард (Мартінеллі, 46), Габріел Жезус, Нкетіа (Хавертц, 75).

Манчестер Сіті: Едерсон - Вокер, Аке, Рубен Діаш, Гвардіол - Льюїс (Стоунз, 68), Ковачич (Матеуш Нунеш, 68), Бернарду Сілва, Фоден, Альварес (Доку, 68), Голанд.

Попередження: Жоржиньо, 11, Жезус, 90+3 - Сілва, 23, Ковачич, 29, Едрсон, 90+3

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK