Журналіст розкритикував тренера ПСЖ за небажання спілкуватися з пресою

Енріке виставляє клуб не в найкращому світлі.
2023 г., 9 жовтня, 16:27
Луїс Енріке / Getty Images
Луїс Енріке / Getty Images

Журналіст RMC Sport Даніель Ріоло розкритикував Луїса Енріке за його ставлення до журналістів.

Головний тренер ПСЖ рідко спілкується з представниками преси, що може погано вплинути в цілому на ставлення до клубу, вважає журналіст. 

Тим паче, що зараз спілкування наставників із пресою - звичайна справа, всі до цього звикли, незалежно від їхнього рівня. А на обличчі Енріке читається лише ненависть і бажання скоріше піти.

"Якщо Енріке продовжить у тому ж дусі, йому доведеться виграти дійсно багато матчів, щоб нас не турбувала його особистість. Якщо ПСЖ виграє, проблем не виникне - вболівальники скажуть: "Нам однаково, якщо тренер не хоче ділитися з нами своїми емоціями, говорити про те, що він відчуває або як хоче будувати свою команду". Він не спілкується з журналістами.

Через нас він спілкується з людьми, які стежать за ПСЖ. Якщо ніхто з клубу не виступає публічно, якщо Луїс Енріке не спілкуватиметься з пресою або виступатиме тільки на клубному телебаченні ПСЖ, де запитання підготовлені заздалегідь і не буде жодної дискусії, щоб ми могли побачити його особистість, це стане протверезним для всіх.

Не розумію такої поведінки у 2023 році. Зараз усі так роблять - тренери спілкуються з пресою, розповідають історії. Ми звикли говорити, як сильно нам це подобається в Сампаолі, Б'єлсі чи Моурінью - навіть якщо вони суперкруті, вони багато говорять. Ми ясно бачимо, що на обличчі Енріке написано щось на кшталт ненависті, він хоче встати й піти - це трохи зачіпає", - сказав журналіст в ефірі RMC Sport.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що УЄФА під тиском громадськості може скасувати допуск росіян.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ПСЖ Луїс Енріке

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK