Екс-чемпіон світу з боксу зізнався, що хотів би зустрітися на одному ринзі з Роналду

Британський боксер, який вболіває за Манчестер Сіті, вважає португальця опонентом своєї мрії.
2023 г., 12 жовтня, 00:05
Кріштіану Роналду та Ріккі Гаттон / Getty Images
Кріштіану Роналду та Ріккі Гаттон / Getty Images

Колишній чемпіон світу за версіями IBF і WBA у першій напівсередній вазі Ріккі Гаттон більшу частину своєї кар'єри залишався непереможним.

Британський боксер переміг у 43 професійних поєдинках поспіль, перш ніж його серію перервав Флойд Мейвезер. Загалом за свою кар'єру він зазнав трьох поразок - після Мейвезера він програв Менні Пак'яо, а на пенсію його відправив українець В'ячеслав Сенченко.

Гаттон завершив кар'єру із рекордом 45-3. Кілька років тому уродженець Стокпорта (Великий Манчестер) привів себе у форму заради виставкового бою з Марко Антоніо Баррера у 2022 році.

В інтерв'ю для Mighty Tips фанат Манчестер Сіті зізнався, що бажає одного разу зустрітися на одному рингу з екс-гравцем Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду. Він вважає португальця опонентом своєї мрії.

"Раніше він грав за Манчестер Юнайтед. Уболівальники Юнайтед люблять його, він добре виглядає, то чому б не врізати йому? Спочатку мені доведеться його зловити, але він безперечно був якимсь гравцем, чи не так?", - заявив Гаттон.

Читайте також: Роналду хоче продовжити контракт із Аль-Насром

Варто зазначити, що найближчим часом Ріккі Гаттону буде не до поєдинку з Кріштіану Роналду, адже у 2024 році він змінить ринг на лід задля участі у шоу "Танці на льоду".

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK