НБА розглядає варіант із проведенням матчу на Сантьяго Бернабеу

До Мадриду можуть приїхати зірки іншої світової дисципліни.
2023 г., 12 жовтня, 10:50
Сантьяго Бернабеу / Getty Images
Сантьяго Бернабеу / Getty Images

Заступник комісара Національної баскетбольної асоціації Адама Сільвера Марк Тейтум заявив, що стадіон Реала Сантьяго Бернабеу підійшов би для баскетбольного матчу.

"Є можливість побачити новий Бернабеу. Що вони там зробили – неймовірно. Бачачи систему, за допомогою якої вони піднімають та опускають траву, це буде стадіон світового класу. Якщо виникнуть обставини – ми з радістю там зіграли б.

Одна з перших речей, які ми повинні мати у місті – це павільйон світового класу, а Лондон має найкращий у Європі. Щоб проводити там матчі регулярного чемпіонату, він має відповідати певним стандартам. Також треба враховувати, що це великий ринок із важливою традицією, наприклад, Франція, де наступного року проведуть Олімпіаду".

Читайте також: Lego выпустила модель Сантьяго Бернабеу в честь 120-летия Реала

"Є й інші ринки, на які ми дивимося – Німеччина, Іспанія, Італія є важливими ринками для нас. Деякі з них не мають таких потужностей, хоча є нові проекти. Ми відкриті для проведення матчів в інших частинах світу", - сказав Тейтум в інтерв'ю Mundo Deportivo

Нагадаємо, відкриття нового Сантьяго Бернабеу заплановане на кінець 2023 року. Реал витратив на реконструкцію стадіону майже 900 млн євро.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: НБА Сантьяго Бернабеу

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK