Ван Дейк не готовий відмовитися від частини зарплати заради розвантаження календаря

Захисник вважає, що кількість матчів не повинна впливати на гроші.
2023 г., 12 жовтня, 17:30
Вірджил ван Дейк / Getty Images
Вірджил ван Дейк / Getty Images

Вірджіл ван Дейк на прес-конференції перед матчем збірної Нідерландів зробив кілька суперечливих заяв.

Спочатку захисник Ліверпуля розкритикував нанишений календар за величезне навантаження на футболістів, але потім відмовився втратити частину зарплати, заради меншої кількості матчів.

 "Матчів стає все більше і більше. Звідси і дискусія. Думаю, ми як гравці повинні сказати щось про це і знайти рішення. Ми повинні бути на полі. Здоров'я важливіше, ніж гроші, які воно приносить. Сподіваюся, рішення знайдеться", - цитує Вірджіла FC Update.

А потім журналіст запитав, чи готовий гравець відмовитися від 10% зарплати, щоб розвантажити календар. Адже матчів поменшає, отже логічно зменшити й зарплату футболістів.

"Ні. Заради здоров'я я б відмовився від 10% зарплати, але ми повинні працювати колективно. Ми обговорюємо це з PFA. Сподіваюся, знайдемо рішення. Але зниження кількості матчів не повинно залежати від моєї зарплати.

Ви намагаєтеся змусити мене сказати щось красиве, але те, що я гратиму менше матчів, не повинно залежати від моєї зарплати.

З'являються нові турніри - наприклад, Ліга націй. І ці турніри взагалі не впливають на мою зарплату. Ми отримуємо бонуси за це, але вони не гарантовані. Щоб їх отримати, потрібно показати результат", - сказав ван Дейк.

Раніше, нагадаємо, Бензема пояснив своє рішення переїхати до Саудівської Аравії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Вірджил ван Дейк

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK