Президент Евертона Миколенка переніс хірургічне втручання

Біллу Кенрайту видалили ракову пухлину з печінки.
2023 г., 12 жовтня, 22:55
Білл Кенрайт / Getty Images
Білл Кенрайт / Getty Images

Голова правління Евертона Білл Кенрайт переніс хірургічне втручання.

Як повідомляє прес-служба "ірисок", функціонера успішно прооперували, але після операції виникли ускладнення, які призвели до того, що Кенрайту довелося провести тривалий час у відділенні інтенсивної терапії.

Після того, як на початку серпня пану Кенрайту було поставлено діагноз, шість тижнів тому йому було проведено серйозну медичну операцію з видалення ракової пухлини з печінки.

Процедура пройшла успішно, проте ускладнення, що виникли під час операції, призвели до необхідності тривалого перебування у відділенні інтенсивної терапії.

Наразі пана Кенрайта виведено з реанімації і він покинув лікарню. Він повернувся додому, щоб продовжити своє відновлення, яке, як очікується, буде довгим, але повним.

Аж до самого дня операції голова продовжував виконувати всі свої обов'язки в клубі, працюючи разом з Фархадом Моширі над угодою з поглинання компанії 777 Partners і підтримуючи Кевіна Телвелла в його літній трансферній діяльності.

Пан Кенрайт завжди люто захищав своє особисте життя і вдячний за те, що в цей важкий час його приватне життя було поважане. Він сподівається, що так буде і надалі", сказано в заяві клубу.

Зазначимо, що 78-річний Кенрайт є президентом мерсисайдців з 2004 року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Евертон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK