Журналіст, який почав скандал зі ставками, пообіцяв розкрити ще імена

Незабаром в італійському футболі буде море проблем.
2023 г., 14 жовтня, 14:18
Сандро Тоналі / Getty Images
Сандро Тоналі / Getty Images

Фабріціо Корона, з якого почався скандал із незаконними ставками в італійському футболі, пообіцяв розкрити ще більше інформації.

Нагадаємо, раніше одразу трьох гравців збірної Італії було звинувачено в незаконних ставках. Йдеться про Сандро Тоналі, Ніколу Фаджолі та Ніколу Дзаньоло. Також Корона назвав ім'я Ніколи Залевскі з Роми.

На цьому журналіст не планує зупинятися, він пообіцяв у вівторок розкрити ще більше імен, замішаних у незаконних азартних іграх.

"У вівторок ми надішлемо інтерв'ю і назвемо інші імена: всього потроху. Є ще хтось зі збірної? Так, є ще президенти. Знаєте, у чому проблема? Що ці гравці хворі, ігрова залежність така сама залежність, як Coca Cola.

Вони експлуатуються системою. Спочатку вони грають у слоти, блекджек, потім приходять у гральні заклади і стають жертвами злочинного світу. Я знаю про це і буде багато інших імен", - цитує Корону GIFN.

Крім того журналіст навіть назвав, хто є його джерелом. Це колишній гравець Інтера Моурінью і близький друг Маріо Балотеллі, називати конкретне ім'я Корона не став.

Раніше також повідомлялося, що Наполі знайшов новий варіант на пост головного тренера.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK