Німецьке видання закликало заборонити футболісту Баварії виступати у Бундеслізі через підтримку Палестини

Гравцеві дали час змінити свою позицію.
2023 г., 16 жовтня, 00:33
Нуссаїр Мазрауї / Getty Images
Нуссаїр Мазрауї / Getty Images

Німецьке видання Bild засудило захисника Баварії Нуссаїра Мазрауї за підтримку Палестини в конфлікті на Близькому Сході.

"Бундесліга планує провести акцію пам'яті жертв терору ХАМАС у наступний ігровий день. Чи можливо, щоб у той момент на полі був гравець, який підтримував би цей терор? Масову загибель невинних людей? Це було б нестерпно!

Ось чому футболіст Баварії Нуссаїр Мазрауї має чітко дистанціюватися від кривавих діянь ХАМАСу. І пояснити, чому він вітає ненависницькі гасла з облікового запису, що закликає до знищення Ізраїлю".

Читайте також: Бензема у соцмережах виступив із підтримкою Палестини

"Якщо Мазрауї відмовиться переконливо дистанціюватися від цього, він більше не повинен грати в лізі. Має бути наслідки від футбольного клубу Баварія, президенту якого, єврею Курту Ландауеру, одного разу довелося тікати від нацистів.

Футболісти не обов'язково мають бути святими, але вони є зразками для наслідування у дітей та молоді. Хочуть вони цього чи ні. Прихильник терору ніколи не має бути взірцем для наслідування", – йдеться у заяві видання.

Нагадаємо, 7 жовтня бойовики угруповання ХАМАС, палестинського ісламського руху та політичної партії несподівано напали на Ізраїль та захопили прикордонні території країни.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія Нуссаїр Мазрауї

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK