Екс-гравець Арсеналу приєднався до критики новачка клубу

Результативність Гавертца продовжує викликати питання.
2023 г., 20 жовтня, 19:30
Кай Гавертц / Getty Images
Кай Гавертц / Getty Images

Вільям Галлас також виступив із різкою критикою Кая Гавертца.

Нагадаємо, що німець приєднався до "канонірів" цього літа за 60 млн фунтів, однак у своєму активі має лише один гол. За низьку результативність форварда критикують багато хто, але не Артета.

Галлас вважає, що форвард з таким цінником і знайомий з АПЛ має одразу ж давати результат. Команді вже зараз потрібен результат, якщо вони хочуть чогось досягти в цьому сезоні.

"Мене не вражає Кай Гавертц. Він ще нічого не показав відтоді, як перейшов до Арсеналу. Він здатний забивати, але зробив це лише тоді, коли Мартін Едегор дозволив йому пробити пенальті. Хавертц ще нічого не зробив.

Загалом не думаю, що Кая взагалі варто було підписувати. Вважаю, що це помилка. Якщо підписуєш нападника за 60 мільйонів фунтів, то очікуєш від нього хоча б 15 голів за сезон! І я не думаю, що це станеться.

У Арсеналу немає часу! Сезон може бути довгим, але результати клубам потрібні тут і зараз. Гавертц грав у Челсі три роки і добре знає АПЛ.

Можливо, потрібен час, щоб освоїтися в новій команді, але він уже жив у Лондоні. Гравцям потрібно швидше адаптуватися - у команди немає часу", - наводить слова екс-захисника Mirror.

Раніше, нагадаємо, тренер МЮ спробував знову виправдати гру свого воротаря.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK