Ексхавбек Ліверпуля розкритикував уболівальників МЮ

Гаррі Магвайр не заслуговує на глузування.
2023 г., 23 жовтня, 11:58
Гаррі Магвайр / Getty Images
Гаррі Магвайр / Getty Images

Джеймі Реднапп розкритикував уболівальників МЮ за ставлення до Гаррі Магвайра.

Колишній гравець Ліверпуля вважає, що захисник отримує занадто багато глузувань, хоча помиляється не набагато більше за інших гравців клубу.

На думку Реднаппа, в матчі з Шеффілдом Магвайр показав, що він гравець високого класу, але чомусь вболівальники роблять меми з кожної його помилки.

"Як професіонал, я думаю, що ставлення вболівальників до нього - це ганьба.  Куди б він не пішов, власні фанати, вболівальники збірної Англії, висміювали його, і це несправедливо.

Проти Шеффілда цей хлопець показав, що він важливий гравець. Звичайно, він робив помилки, як і всі, але я бачу, що деякі гравці Юнайтед, коли вони помиляються, не отримують і чверті того, що отримує він. Але якщо Гаррі Магуайр зробить те ж саме, це стане мемом, і всі почнуть про це говорити. Це несправедливо, і ви можете бачити, що коли він грає, він дійсно змінює хід гри.

Чи вважаю я його довгостроковим рішенням для МЮ? Я так не думаю. Останнім часом він у відмінній формі, але я думаю, що йому, можливо, доведеться шукати себе десь ще. Але все ж він не заслуговує тієї критики, яку отримує. Це було значною мірою нижче пояса, а іноді й ганебно", - цитує Реднаппа FourFourTwo.

Раніше, нагадаємо, гравець Мілана зізнався, що йому було некомфортно в Челсі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Гаррі Магвайр

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK