Срна: Пушич має повну довіру

Хорват висловився про нового тренера Шахтаря.
2023 г., 25 жовтня, 00:21
Маріно Пушич і Даріо Срна / shakhtar.com
Маріно Пушич і Даріо Срна / shakhtar.com

Виконувач обов'язків головного тренера "Шахтаря" Даріо Срна поділився думками про наступного наставника команди Марино Пушича.

За словами хорвата, у 52-річного фахівця є довіра керівництва і команди.

"По-перше, хочу офіційно сказати, і ви всі вже знаєте, ми підписали годину тому нового тренера Шахтаря. Я дуже радий цьому, адже вважаю, що ми підписали дуже сильного тренера, який у майбутньому покаже чудовий результат.

Він почав сьогодні, вже була теорія. Я з цим тренером уже давно на зв'язку: навіть після минулого матчу з ЛНЗ, коли я був тренером, ми багато обговорювали ту гру. Про завтрашній поєдинок також говорили. Тому, вважаю, ми встигнемо все оформити і завтра наш головний тренер буде на лавці разом зі мною та ще одним помічником. Завтрашній результат - це наша заслуга всіх разом: програємо чи перемагаємо - ми робимо це все разом, як одна сім'я.

Я вже сказав, що Шахтар підписав тренера годину тому. Я не буду говорити про наступного тренера. Я буду говорити про сьогоднішнього тренера, який, я в цьому впевнений, дасть нам те, що потрібно. Ми довго були за нього і врешті-решт його отримали. Він має повну довіру. У нього є довіра футболістів, що я зрозумів із першої теорії, якою задоволений. Це найголовніше. Треба запустити його роботу, а ми вже будемо відпрацьовувати все це на полі - за наш клуб, за наших уболівальників, за всю Україну".

Також Даріо поділився думками про нестачу досвіду як головного тренера у Пушича.

"Те, що Марино Пушич не має багато досвіду, я в цьому не впевнений. Ми дивимося інакше - на його людські та тренерські якості. І коли ми сиділи один навпроти одного, то зрозуміли, що це потенційно найсильніший тренер для Шахтаря", - заявив Срна.

Легендарний екс-захисник "гірників" також розповів, чи шкодує він, що свого часу не перейшов до Барселони.

"Я отримав пропозицію від Барселони і спілкувався з тодішнім головним тренером Луїсом Енріке. Але я прислухався до голосу свого серця.

Чи шкодую я? Так, може, десь трохи і шкодую, але я залишився у своєму улюбленому клубі, коли той був у дуже важкій ситуації, коли в нас почалася війна 2014 року. І я не міг залишити клуб, президента, уболівальників. Звичайно, запам'ятовується, що тебе хотіла Барселона. Так, було приємно, але я не пішов. Буду радий зробити все можливе, щоб Шахтар завтра на полі показав нашу гру проти дуже серйозної команди з дуже серйозним тренером", - резюмував колишній футболіст.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Даріо Срна Маріно Пушич

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK