Фабрегас зробив прогноз на матч Барселона – Реал

Іспанець вірить у успіх колишньої команди.
2023 г., 28 жовтня, 15:23
Сеск Фабрегас / Getty Images
Сеск Фабрегас / Getty Images

Колишній хавбек Барселони Сеск Фабрегас зробив прогноз на майбутнє Класіко.

"Барселона дуже хороша. Я б сказав, що шанси 60 на 40 на користь каталонців. Але класико є класико, багато залежить від дня. Як ти входиш у гру, перші кілька хвилин... Але якби мені довелося висловити свою думку, я б сказав, що Барса сьогодні трохи краща.

Без Бензема Реал втратив деяку атакуючу креативність, але це правда, що вони дуже молода і динамічна команда. Все залежатиме від того, як вони почуваються, як їх бачить Хаві і як справи у центральних захисників.

Мадридці не люблять, коли вони не мають м'яча, а останнім часом проти Барселони у них його не було. Вони починають нервувати, бігати праворуч наліво, і ось тут Барселона, яка володіє м'ячем, може завдати їм шкоди, переміщаючись з одного боку на інший".

Читайте також: Барселона - Реал: онлайн-трансляція матчу чемпіонату Іспанії

"У результаті центральні захисники часто виходять у пресинг, тому що у них немає орієнтиру. Подивимося, якщо Левандовські буде в порядку, то Гаві, який в останніх класико грав як хибний лівий вінгер, піде вперед, і у захисників не залишиться орієнтира, а у Барси буде на одного гравця у півзахисті більше.

Щоправда, Хаві дуже добре грає в останніх класико, але Реал - дуже сильний суперник, буде дуже рівна гра", - сказав іспанець в інтерв'ю Mundo Deportivo.

Нагадаємо, матч Барселона - Реал відбудеться у суботу, 28 жовтня, о 17:15 за Києвом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK