Манчестер Юнайтед - Манчестер Сіті 0:3: огляд матчу та результат гри 29.10.2023

"Червоні дияволи" не змогли вшанувати пам'ять сера Боббі Чарльтона, зганьбившись на своєму полі у грі проти заклятого ворога.
2023 г., 29 жовтня, 19:35
Манчестер Сіті / Getty Images
Манчестер Сіті / Getty Images

У неділю, 29 жовтня, на Олд Траффорд відбулося дербі Манчестера – Юнайтед грав проти Сіті.

Поєдинок розпочався з того, що на стадіоні відбулася церемонія на честь сера Боббі Чарльтона, який нещодавно пішов із життя. Фанати "червоних дияволів" також підготувалися, організувавши на трибуні величезний напис "сер Боббі", водночас запустивши банер.

Але навіть у такий день Юнайтед не зміг скласти належної конкуренції своєму противнику.

У середині першого тайму головний арбітр зустрічі Пол Тірні після перегляду повтору призначив пенальті у ворота господарів поля за сумнівний фол Расмуса Гойлунда на Родрі.

До м'яча підійшов Ерлінг Голанд – норвезький форвард спокійно переграв із "позначки" Андре Онана.

І одразу після 15-хвилинного відпочинку "містяни" подвоїли свою перевагу. Бернарду Сілва навісив на дальню штангу, де Голанд був на самоті (Джонні Еванс чомусь вирішив кинути свого гравця і побіг уперед). Ерлінг без проблем замкнув подачу влучним ударом головою.

Приблизно тоді стало зрозуміло, що Манчестер залишиться синім. У команди Еріка тен Хага практично нічого не виходило, чого не скажеш про підопічних Пепа Гвардіоли, які довели рахунок до розгромного.

За десять хвилин до кінця Родрі завдав удару з дальньої дистанції, який відбив Онана. Першим на м'ячі опинився Голанд, якого "проспав" Еванс. Норвежець прострілив на ліву штангу, куди набігав Філ Фоден, який успішно переправив м'яч у сітку воріт.

За час, що залишився, "червоні дияволи" не змогли навіть організувати фінальний штурм заради голу престижу. І якби не прекрасна гра Онана, рахунок був би значно більшим. А так Сіті знову перемагає у манчестерському дербі, показавши, хто зараз у місті головний.

Перемога повернула "містян" на третє місце - у банди Гвардіоли тепер 24 очки. Юнайтед у свою чергу залишається на восьмому рядку, заробивши за десять турів лише 15 балів.

Читайте також: Ліверпуль не зазнав проблем у матчі з Ноттінгем Форест

Статистика матчу Манчестер Юнайтед - Манчестер Сіті десятого туру АПЛ

Манчестер Юнайтед - Манчестер Сіті 0:3
Голи: Голанд, 26 (пен.), 49, Фоден, 80.

Очікувані голи (xG): 0,94 - 3,90
Володіння м'ячем: 39% - 61%
Удари: 7 - 21
Удари в площину: 3 - 10
Фоли: 9 - 6

Манчестер Юнайтед: Онана - Лінделеф (Регілон, 74), Магвайр, Еванс, Далот - Амрабат (Маунт, 46), МакТоміней, Еріксен (Антоні, 86) - Фернандеш, Гойлунд (Гарначо, 74), Решфорд (Марсьяль, 86).

Манчестер Сіті: Едерсон - Вокер, Діаш, Стоунз, Гвардіол - Родрі, Сілва, Фоден, Альварес (Ковачич, 87), Гріліш (Доку, 87) - Голанд.

Попередження: Онана, Амрабат, Антоні, Фернандеш - Фоден.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK