"Прошу відпустити його": гравець Ліверпуля звернувся до викрадачів свого батька

Луїс Діас продовжує робити все, що в його силах, заради звільнення з полону дорогої йому людину.
2023 г., 5 листопада, 22:47
Луїс Діас / Getty Images
Луїс Діас / Getty Images

Ліверпуль ледь не поступився Лутон Таун у рамках одинадцятого туру АПЛ. Мерсисайдці лише у доданий до другого тайму час зуміли відігратися.

Рятівний гол опинився на рахунку Луїса Діаса, який переживає один із найважчих періодів у своєму житті.

Після матчу колумбійський вінгер опублікував у соціальних мережах звернення до національно-визвольної армії (ELN), яка викрала його батьків. І якщо нещодавно ELN звільнила матір футболіста, то його батько досі перебуває у полоні.

"Зараз говорить не гравець. Сьогодні говорить Лучо Діас, син Луїса Мануеля Діаса. Мане, мій батько, працьовита людина, опора сім'ї. Зараз же його викрадено".

"Я прошу ELN якнайшвидше звільнити мого батька. Я також прошу міжнародні асоціації попрацювати над цим, щоб гарантувати його свободу".

"Кожної секунди, кожної хвилини ми хвилюємося все більше і більше. У нас немає слів, щоб описати жахливі почуття нашої родини, і так буде доти, доки він не повернеться додому".

"Прошу вас звільнити мого батька прямо зараз, поважаючи його чесність. Я хочу подякувати всім колумбійцям, а також міжнародній спільноті за вашу підтримку".

Нещодавно з'явилася інформація, що ELN збирається звільнити батька Луїса Діаса, оскільки "він представляє родину футболіста, якого люблять усі колумбійці". Однак на даний час він все ще залишається в полоні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK