Повеселилися на славу: чеська команда встановила рекорд із жовтих карток, відсвяткувавши гол

Абсолютно кожен гравець колективу побачив перед собою жовте світло.
2023 г., 6 листопада, 16:22
Чеські рекордсмени / Idnes.cz
Чеські рекордсмени / Idnes.cz

Щось неймовірне нещодавно сталося в одній із нижчих ліг чеського футболу.

Команда Упоглави на виїзді програвала з рахунком 0:6 команді Лібочовани. Потім гості все ж таки зуміли розмочити рахунок, після чого почався суцільне безумство.

Кожен гравець команди зняв свою футболку. Судді довелося видати одразу шістнадцять "гірчичників", що стало новим рекордом, повідомляє чеське видання iDNES.cz.

"Ми довгий час не могли забити. Ми домовилися, що якщо заб'ємо, то відсвяткуємо гол нетрадиційним чином. Ми всі зняли наші футболки. У нас до цього ніхто не був попереджений, тому ми знали, що після однієї жовтої картки нічого не станеться. , - заявив голова команди Іржі Лаш, який був учасником матчу.

Джерело: Idnes.cz

"Рефері не знав, що йому робити, бо всі зняли футболки - він не міг записати номери гравців. Я підійшов до нього і пояснив, що ми домовилися разом отримати по попередженню. Він не підходив до кожного особисто, це було б незручно. Він просто записав усі попередження вже після матчу та виконав свій обов'язок".

Гравці на лаві запасних можуть безкарно знімати футболки. Але Лаш розповів, що вони вигадали, щоб бути єдиними в цій ситуації.

"Щоб усе було колективно, запасні вибігли на поле. Потім нам лише залишалося переконатися, що ніхто не отримав другу жовту, щоб не бути вилученим".

Джерело: Idnes.cz

На жаль, ані фото-, ані відеозйомки на грі не було. І все так швидко сталося, що ніхто не встиг зняти це хоча б на телефон.

"Це було настільки миттєво, що ніхто не подумав знімати чи фотографувати. У нашому селі 259 мешканців, школярів та підлітків у нас немає. Я радий, що у нас тут зберігається такий футбол".

Єдиним доказом можна вважати пост самої команди у соціальних мережах, а також протокол матчу.

Читайте також: Захисник Інтера вибув до кінця року

У підсумку Упоглави виконали задумане, після чого змогла навіть забити свій другий гол, хоча вони не могли відзначитися взяттям воріт протягом чотирьох матчів поспіль. Але повторювати своє святкування вони все ж таки не стали - гра завершилася з рахунком 6:2.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK