Реал Сосьєдад - Бенфіка: огляд і результат матчу Ліги чемпіонів 08.11.2023

Баски вирішили всі свої питання за перші 20 хвилин матчу, а потім дозволили собі трохи розслабитися.
2023 г., 8 листопада, 21:40
Реал Сосьєдад / Getty Images
Реал Сосьєдад / Getty Images

У рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів Реал Сосьєдад на своєму полі зустрівся з Бенфікою.

Лісабонці жахливо розпочали поєдинок. На 6 хвилині Такефуса Кубо та Андер Барренечеа розібралися із захистом "орлів" на правому фланзі, останній здійснив навіс у штрафний майданчик, один із захисників лісабонців невдало спробував винести м'яч, і після пасу на Мікеля Меріно іспанський хавбек "розстріляв" ворота Анатолія Трубіна з близької дистанції.

Другий гол у ворота українця було забито вже через 5 хвилин.  Флорентіно Луїс у простій ситуації віддав жахливий пас назад, завдяки чому Мікель Оярсабаль легко перехопив м'яч і вийшов на рандеву з Трубіним, легко перегравши Анатолія.

На 16 і 19 хвилинах матчу баски забили ще, але дублі Мікеля Меріно і Мікеля Оярсабаля було скасовано. Утім, лише через одну хвилину після другого скасованого м'яча рахунок було доведено до розгромного зусиллями вже згаданого Барренечеї.

На цьому домінування колективу Іманоля Альгуасіля не завершилося. На 29 хвилині Браїс Мендес отримав нагоду забити пенальті, але вперше в кар'єрі не зумів цього зробити. Іспанський хавбек пробив у штангу.

У другому таймі господарі грали набагато розслабленіше і спокійніше, але Бенфіка змогла відіграти лише один м'яч. На початку другої 45-хвилинки відзначився Рафа Сілва.

Статистика матчу Ліги чемпіонів Реал Сосьєдад - Бенфіка

Реал Сосьєдад - Бенфіка 3:1

Голи: Меріно, 6, Оярсабаль, 11, Барренечеа, 20 - Рафа Сілва, 49

xG: 3.45 - 0.87
Удари: 12 - 12
Удари в площину: 5 - 4
Володіння м'ячем: 53% - 47%

Реал Сосьєдад: Реміро — Елустондо (Одріосола, 86), Субельдія, Ле Норман, Аєн — Мендес, Мендес (Турр’єнтес, 70), Субіменді, Меріно — Кубо (Фернандес, 70), Оярсабаль, Барренечеа (захарян, 78).

Бенфіка: Трубін — А. Сілва, Отаменді, Морато — Невеш, Флорентіну (Юрасек, 31), Маріу (Шикінью, 85), Еурснес — Ді Марія (Тенгстедт, 85), Кабрал (Муса, 64), Р. Сілва (Гуедеш, 85).

Попередження: Барренечеа, Фернандес — Флорентіну

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Бенфіка Реал Сосьєдад

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK