Олександрія - Верес: огляд і результат матчу чемпіонату України 11.11.2023

Колектив Руслана Ротаня був сильнішим у матчі двох аутсайдерів.
2023 г., 11 листопада, 19:27
Олександрія - Верес
Олександрія - Верес

У рамках матчу 14-го туру чемпіонату України Олександрія на своєму полі приймала Верес.

Колектив Руслана Ротаня протягом усього матчу був сильнішим за свого суперника і вже на 21-й хвилині мав виходити вперед.

У ворота Вереса було призначено пенальті. До точки підійшов бразильський легіонер Джевані і він не зумів переграти воротаря рівненського клубу Ігоря Когута.

Господарі довго мучилися з підопічними Сергія Лавриненка і лише наприкінці другого тайму змогли вирвати мінімальну перемогу. Голом відзначився Хуан Альзірра Берсера, який, до слова, вийшов саме проти Джевані.

Завдяки цій перемозі колектив Ротаня піднявся із зони перехідних матчів, хоча, варто зазначити, що в Олександрії практично ідентичні показники з Оболонню. Різниця між двома клубами лише в кількості забитих і пропущених голів, хоча їхня різниця також однакова.

Олександрія - Верес 1:0

Гол: Берсера, 83

Олександрія: Шевченко - Скорко, Савченко, Логінов, Копіна - Сігєєв (Кулаковський, 69), Шостак, Плакса (Кравченко, 87) - Джевані (Безерра, 69), Погорілий (Кулаков, 69), Шулянський (Базаєв, 90+2).

Верес: Когут - Балан, Курко, Жуліо Сезар, Вовченко (Шевченко, 67) - Кухарук (Світюха, 89), Кучеренко - Шестаков, Яго (Близниченко, 80), В. Шарай (Ковалюк, 89) - Гайдучик (Гакман, 80).

Попередження: Логінов, Шостак, Скорко - Жуліо Сезар, Вовченко, Яго, Бал

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Олександрія Верес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK