"Я не знаю, як це сталося": Миколенко висловився про свої голи в останніх матчах

Віталій намагається показувати максимум у всіх матчах.
2023 г., 14 листопада, 16:50
ВІталій Миколенко  / УАФ
ВІталій Миколенко / УАФ

Захисник збірної України Віталій Миколенко дав інтерв'ю пресслужбі УАФ напередодні товариського матчу проти Лехії та поєдинку відбору на Євро-2024 з Італією.

Футболіст висловився про свої гольові досягнення і поточну форму інших українських представників зарубіжних чемпіонатів.

Читайте також: Ребров: Час підготуватися до вирішальної зустрічі

"Усі приїхали з гарним настроєм, позитивні емоції дуже важливі для нас. Хоча неважливо, як ми грали в клубах, які були результати, адже в національну команду завжди приїжджаєш із хорошими емоціями. Поки що про нещодавні досягнення не було жартів, але, гадаю, в наступні дні, коли всі зберуться, вони будуть.

Ще не всі доїхали, була теорія, представили нових і майже нових виконавців - Максима Таловерова, Данило Сікан давно не викликався, приїде Владислав Дубінчак. Розповіли про наш план на збір.

Мої голи в останніх матчах? Я не знаю, як це сталося. Я вже говорив в інтерв'ю в клубі, що в кожному поєдинку намагаюся показати свій максимум. Як бачите, виходить забивати, є моменти, намагаюся їх використовувати.

Слава Богу, що всі здорові. Серед легіонерів, мабуть, не викликали тільки Сергія Кривцова. Я дуже радий за тих гравців, які останнім часом показують клас у Європі. Вітаю всіх футболістів", - заявив гравець.

Нагадаємо, матч із Лехією відбудеться в п'ятницю, 17 листопада, а гра з Італією наступного понеділка, 20 листопада.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Віталій Миколенко УАФ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK