Манчестер Юнайтед оголосив про відставку виконавчого директора

Річард Арнольд пропрацював у клубі 16 років.
2023 г., 15 листопада, 16:02
Річард Арнольд / Getty Images
Річард Арнольд / Getty Images

Річард Арнольд вирішив піти з посади виконавчого директора Манчестер Юнайтед після 16 років роботи в клубі, повідомляє офіційний сайт манкунніанців.

Патрік Стюарт тимчасово візьме на себе його обов'язки на додаток до своєї нинішньої ролі головного юрисконсульта. Арнольд продовжить надавати підтримку клубу в перехідний період до кінця грудня.

За цей час буде проведено пошук нового постійного виконавчого директора "червоних дияволів".

"Для мене було неймовірною честю служити цьому великому футбольному клубу протягом останніх 16 років. Незважаючи на злети та падіння, незмінною залишається відданість наших співробітників та шанувальників", - заявив Арнольд.

"Я хотів би подякувати всім їм за відданість клубу та відданість справі та побажати всім, хто пов'язаний з МЮ, всього найкращого в майбутньому".

Читайте також: Манчестер Юнайтед не зможе розраховувати на Еріксена та Гойлунда

Нагадаємо, що Річард Арнольд змінив на посаді виконавчого директора Манчестер Юнайтед Еда Вудворда, який покинув клуб по ходу сезону-2021/22.

Раніше була інформація, що після придбання 25% акцій МЮ сером Джимом Реткліффом відбудуться зміни в керівництві клубу. Крім Арнольда, Манчестер може залишити Джон Мерто, який обіймає посаду спортивного директора.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK