Україна U-21 – Люксембург U-21: онлайн-трансляція матчу відбору на ЧЄ-2025

На ISPORT.ua доступна відео онлайн трансляція міжнародного поєдинку.
2023 г., 17 листопада, 20:00
Збірна України U-21 / УАФ
Збірна України U-21 / УАФ

У п'ятницю, 17 листопада, у Мурсії відбудеться матч групового етапу відбору на чемпіонат Європи 2025 року, в якому зійдуться збірні України та Люксембургу.

Після стартових трьох турів підопічні Унаї Мельгоси лідирують у групі F, набравши максимум очок. В останньому матчі "жовто-сині" зуміли обіграти головних фаворитів своєї групи збірну Англії з рахунком 3:2.

У Люксембургу все не так позитивно. Зігравши вже чотири тури, люксембурзька молодіжка виграла лише один матч (1:0 проти Північної Ірландії), після чого були три поразки поспіль. Як підсумок – четверте місце.

Поєдинок між молодіжними збірними України та Люксембургу пройде у Мурсії (Іспанія) на Естадіо де Ла Кондоміна. Початок зустрічі – о 20:00 за Києвом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Україна U-21 – Люксембург U-21

Трансляція поєдинку кваліфікації молодіжного ЧЄ-2025 між Україною та Люксембургом буде доступна в цій новині 17 листопада і почати дивитися її онлайн можна з 20:00 по Києву.

В Україні цю зустріч транслюватимуть офіційний канал УАФ на YouTube.

Нагадаємо, що у понеділок, 20 листопада, надважливий поєдинок проведе головна команда країни – збірна України зустрінеться зі збірною Італії у рамках останнього туру відбору на чемпіонат Європи-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK