Манчестер Юнайтед збирається позбутися десятка гравців

У клубі планується продовжити чищення складу.
2023 г., 22 листопада, 22:17
Ерік тен Хаг / Getty Images
Ерік тен Хаг / Getty Images

Манчестер Юнайтед збирається продовжити чистку свого складу, в якому є гравці, які не входять до планів головного тренера Еріка тен Хага.

Як повідомляє Manchester Evening News, у планах у манкуніанців позбутися приблизно десяти гравців у найближчі два трансферні вікна.

Це може статися як за рахунок продажу, так і за рахунок не продовження контракту, що закінчується. Під другий сценарій потрапляють Том Хітон, Джонні Еванс, Шола Шортайр і Антоні Марсьяль.

Невідомою залишається доля Брендона Вільямса та Альваро Фернандеса, які залишили клуб на правах оренди – їхні контракти з клубом також закінчуються наступного літа. Юнайтед може продовжити їх заради потенційного продажу.

Читайте також: Ключовий захисник Манчестер Юнайтед повернувся до тренувань

На трансфер можуть розраховувати Донні ван де Бек та Джейдон Санчо. Очікується, що взимку Олд Траффорд може залишити Рафаель Варан, яким цікавиться Баварія.

Відкритим залишається питання щодо Мейсона Грінвуда, який зараз виступає на правах оренди за Хетафе. МЮ має ще півтора роки для того, щоб вирішити долю гравця, перш ніж завершиться його контракт.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK