"Заради нього я вставав о 3 ночі": Зідан назвав чотирьох легенд спорту, якими він захоплюється

З цими знаковими для спорту особистостями великий футболіст був би не проти повечеряти.
2023 г., 3 грудня, 13:44
Зінедін Зідан / Getty Images
Зінедін Зідан / Getty Images

Легенда світового футболу Зінедін Зідан самостійно надихнув кілька поколінь переконати своїх батьків віддати їх на футбол.

Але й сам Зізу не соромиться зізнаватись, що є спортсмени, від чиїх виступів він черпав натхнення.

Так, під час інтерв'ю з іншим знаковим французьким спортсменом, чотириразовим чемпіоном НБА Тоні Паркером, Зідана запитали, з якими відомими особами зі світу спорту різних поколінь він повечеряв би.

У своїй відповіді екс-тренер Реала назвав чотирьох спортсменів, якими він захоплюється.

"Я тобі вже казав, що раніше я вставав ночами, щоб дивитися матчі, і твої теж. І я вставав ночами, щоб дивитися бої Майка Тайсона", - відповів Зідан.

"У мене завжди було щось особливе до нього. Навіть якщо ти вставав, а бій тривав лише одну хвилину. Іноді я вставав о третій-четвертій годині ночі і все заради бою, який закінчувався за хвилину. Але це нічого, я люблю Майка Тайсона".

"Він був твоїм ідолом, але для мене Майкл Джордан - приклад справжнього атлета. Він один із найвеличніших атлетів усіх часів. Те саме стосується найвеличнішого, якого вже немає з нами, Мохаммеда Алі. Був ще хтось, хто мені дуже подобався в Формулі 1 - Айртон Сенна. Він пішов дуже рано, але він був феноменом".

Нагадаємо, що нещодавно редакція FourFourTwo склала рейтинг найкращих футболістів 21 століття, де знайшлося місце Зінедіну Зідану.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK