Челсі - Брайтон: результат матчу

Дуже важка і дуже важлива перемога для лондонців.
2023 г., 3 грудня, 18:11
 Челсі - Брайтон / Getty Images
Челсі - Брайтон / Getty Images

У неділю, 3 грудня, Челсі приймав на Стемфорд Брідж Брайтон.

Лондонці одразу почали тиснути суперника, атакуючи всіма силами, і вже на 17-й хвилині зуміли відкрити рахунок. Бадьяшиль добре поборовся після кутового і штовхнув м'яч Фернандесу, який і забив. А за кілька хвилин "сині" знову забили і вновб завдяки кутовому, Колвілл вколотив м'яч у сітку.

Після цього на полі з'явилася рівність, Брайтон став непогано огризатися і наприкінці тайму скоротив відставання. Буананотте класно розібрався із захисником і спокійно прошив Санчеса. Брайтон знову піддавив і змусив Ґаллаґеєра отримати другу жовту та покинути поле.

У другому таймі команди ще агресивніше стали атакувати, посипалися момент за момент. Хорошим був і Мудрик, який вдало прискорювався і постійно загострював. Саме українець став героєм третього голу, обійшовши Мілнера і змусивши ветерана сфолити у власному штрафному. Фернандес оформив пенальті, і, здавалося, матч закінчено, але Брайтон вирішив натиснути і знову відіграв один гол. Наприкінці був спірний момент із ймовірним пенальті у ворота Челсі, проте арбітр вирішив не карати лондонців і майже віддав їм перемогу.

Статистика матчу Челсі - Брайтон 14-го туру АПЛ

Челсі - Брайтон 3:2
Голи: Фернандес, 17, (пенальті) 65, Колвілл, 21 - Буонанотте, 43, Жоао Педро, 90+2

Очікувані голи (xG): 1,93 - 0,92
Володіння м'ячем: 32% - 68%
Удари: 8 - 18
Удари в площину: 5 - 9
Фоли: 16 - 11

Челсі: Санчес - Дісасі, Тіаго Сілва, Бадьяшіль, Колуїлл - Галлахер, Мудрик (Броя, 81), Фернандес, Кайседо, Стерлінг (Палмер, 66) - Джексон (Матсен, 72).

Брайтон: Стіл - Велтман, Ігор Жуліо (Бейкер-Боайтей, 84), ван Хекке, Хіншелвуд (Мілнер, 57) - Лаллана (Жоао Педро, 57), Гілмор, Буонанотте (Мітома, 57), Балеба (Гросс, 57), Аденгра - Фергюсон.

Попередження: Галлахер, 31, 45, Кайседо, 52, Фернандес, 59, Санчес, 88 - Гіншельвуд, 45+6, Ігор Жуліо, 58, Гросс, 64, Мілнер, 64, Жоао Педро, 90+14

Вилучення: Галлахер, 45

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Брайтон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK