Ліверпуль - Фулгем: огляд і результат матчу чемпіонату Англії

Краса сьогодні була сильнішою за ефективність.
2023 г., 3 грудня, 18:12
Трент Александр-Арнольд / Getty Images
Трент Александр-Арнольд / Getty Images

У рамках 14-го туру чемпіонату Англії з футболу Ліверпуль на своєму полі прийняв Фулгем.

Матч розпочався досить буденно. Голом відзначився Мохаммед Салах, однак, його взяття воріт було скасовано.

Через 10 хвилин мерсисайдці заробили штрафний, який взявся виконувати Трент Александр-Арнольд, і англієць у найкращих традиціях Девіда Бекхема, Андреа Пірло та інших майстрів відправив м'яч у сітку воріт Бернда Лено.

Втім, господарі раділи недовго, адже на 24-й хвилині Фулгем зрівняв рахунок. До слова, зробив це вихованець їхнього сьогоднішнього суперника Гаррі Вілсон.

Ще до перерви Ліверпуль знову вийшов уперед. Алексіс МакАллістер перехопив м'яч після невдалої гри Рауля Хіменеса і дальнім ударом пробив у верхній кут воріт. Для аргентинця цей гол став дебютним у футболці "червоних", але ще до перерви його команду встигли знову засмутити. Цього разу автором голу став Кенні Тете.

У другому таймі все найцікавіше відбулося у вогняній кінцівці поєдинку. Уперед завдяки голу ДеКордови-Ріда на 80-й хвилині вийшли гості і здавалося, що для Ліверпуля матч закінчено, а Юрген Клопп посилив це відчуття, випустивши на поле номінального опорника Ватару Ендо, однак, німець схоже щось знав, адже саме новачок з Японії феноменальним ударом зрівняв рахунок.

Крапку в матчі за хвилину після голу Ендо поставив Трент Александер-Арнольд, принісши Ліверпулю важливу домашню перемогу і оформивши дубль уже не в такому красивому стилі, як усі голи його клубу в цій зустрічі до цього моменту.

Статистика матчу чемпіонату Англії Ліверпуль - Фулгем

Ліверпуль - Фулгем 4:3

Голи: Александр-Арнольд, 20, 88, МакАллістер, 38, Ендо, 87 - Вілсон, 24, Тете, 45+3, ДеКордова-Рід, 80

xG: 2.51 - 1.21
Удари: 26 - 9
Удари в площину: 12 - 5
Володіння м'ячем: 61% - 39%

Ліверпуль: Келлегер — Александер-Арнольд, Матіп (Конате, 69), ван Дейк, Цимікас — Собослаї (Гакпо, 65), Мак Аллістер (Гомес, 65), Гравенберх (Ендо, 84) — Салах, Нуньєс, Діас

Фулгем: Лено — Тете (Кастань, 75), Бессі, Рім, Робінсон — Рід (Вінісіус, 90), Палінья — Вілсон (Вілліан, 62), Перейра (Керні, 62), Івобі (Декордова-Рід, 75) — Хіменес

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Фулгем

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK