Шалений португальський арбітр вилучив українського захисника за прохання про заміну

У футболі буває всяке, проте це свавілля - рідкість.
2023 г., 4 грудня, 12:50
Богдан Мілованов / Getty Images
Богдан Мілованов / Getty Images

У чемпіонаті Португалії відбувся матч Боавішта – Арока (0:4), у якому стався дикий інцидент за участю українського захисника Богдана Мілованова.

Наш футболіст примудрився заробити червону картку на 49-й хвилині за те, що кілька разів попросив про заміну арбітра, який не зупиняв матч, незважаючи на те, що гравець сидів на газоні і потребував допомоги лікарів.

Читайте також: Нападник Сіті в соцмережах відреагував на спірне рішення судді в матчі з Тоттенгемом

Після чергової спроби Мілованова досягти свого, суддя дістав жовту картку, яка стала для фулбека другою, тим самим залишивши Ароку в меншості.

@komentatorpavloposokhov Як вам така червона Мілованову? Правильно арбітр розібрався? #дивитисяфутбол #дивитисяфутболонлайн #огляд #дивитисяфутболонлайн #коментаторпавлопосохов #коментатор #павлопосохов #мегогофутбол #футбол #мегогоспорт #чемпіонатпортугалії #чемпионатпортугалии #мілованов #богданмілованов #ligaportugal ♬ Ethnic Wave - Ganger Baster

Відмітимо, цього сезону на рахунку українського захисника 10 матчів у рамках чемпіонату Португалії, в яких він не відзначився результативними діями.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Богдан Мілованов

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK