Тоттенгем - Вест Гем 1:2: огляд матчу та результат гри 07.12.2023

"Молотобійці" вийшли тріумфаторами із Лондонського дербі.
2023 г., 8 грудня, 00:37
Джеймс Ворд-Прауз / Getty Images
Джеймс Ворд-Прауз / Getty Images

У четвер, 7 грудня, програму 15-го туру Англійської Прем'єр-ліги закривало Лондонське дербі Тоттенгема та Вест Гема.

Команда Ангелоса Постекоглу має важкі кадрові проблеми. Це призвело до того, що на лаві запасних "шпор" були гравці, про яких середньостатистичний фанат нічого не знає.

Девід Мойес у свою чергу вирішив піти на експеримент і зіграти без яскраво вираженого форварда - на позиції "дев'ятки" номінально значився Джаррод Боуен.

Тоттенгем захопив лідерство з перших хвилин і перетворив його на забитий гол. На 11-й хвилині матчу Педро Порро виконав навіс із кутового, а Крістіан Ромеро головою відправив м'яч у дальній кут.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

До перерви господарі поля могли збільшити перевагу, але чудово зіграв Лукаш Фаб'янські, який, забігаючи наперед, став найкращим гравцем зустрічі.

На старті другої половини "молотобійцям" вдалося зрівняти рахунок. Мохаммед Кудус наважився на удар з-за меж штрафного майданчика.

Удар заблокував Ромеро, але м'яч після його блоку влучив у Бена Девіса і дуже вдало відскочив до Джаррода Боуена, який з близької відстані переграв Гульєльмо Вікаріо.

Джерело: Getty Images

А за 15 хвилин до кінця помутніння відбулося у Дестіні Удоджі. Італієць отримав м'яч біля власного штрафного майданчика і віддав пас на Вікаріо. Але пас вийшов слабким, воротареві довелося у падінні кулаками вибивати м'яч, щоб його не перехопив суперник.

У результаті м'яч опинився у Джеймса Ворд-Прауза. Перший удар по напівпорожніх воротах на себе прийняла штанга, але другий був точнішим. Він же і приніс Вест Гему перемогу, яка дозволила команді закріпитися на дев'ятому рядку таблиці АПЛ. Тоттенгем у свою чергу упустив можливість наздогнати Манчестер Сіті.

Читайте також: Циганков взяв участь у розгромній перемозі Жирони, яка пройшла до наступного раунду кубка Іспанії

Статистика матчу Тоттенгем - Вест Гем 15-го туру АПЛ

Тоттенгем - Вест Гем 1:2
Голи: Ромеро, 11 - Боуен, 52, Ворд-Прауз, 74.

Очікувані голи (xG): 1,59 - 1,83
Володіння м'ячем: 75% - 25%
Удари: 23 - 11
Удари в площину: 7 - 5
Фоли: 11 - 12

Тоттенгем: Вікаріо - Порро, Ромеро, Девіс, Удоджі - Біссума (Хіль, 84), Гойб'єрг (Рішарлісон, 67), Джонсон (Сарр, 84), Ло Чельсо (Скіпп, 67), Кулусевскі - Сон (Веліс, 88).

Вест Гем: Фабьянські - Цоуфал, Зума, Агерд, Емерсон - Альварес, Ворд-Прауз, Кудус (Форналс, 88), Соучек, Пакета - Боуен.

Попередження: Порро, Ромеро, Кулусевскі - Емерсон, Ворд-Прауз, Альварес.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоттенгем Вест Гем АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK