Манчестер Юнайтед - Борнмут 0:3: огляд матчу та результат гри 09.12.2023

До цього дня команда українця жодного разу не перемагала манкуніанців на Олд Траффорд.
2023 г., 9 грудня, 19:03
Домінік Соланке та Ілля Забарний / Getty Images
Домінік Соланке та Ілля Забарний / Getty Images

У суботу, 9 грудня, на Олд Траффорд у рамках 16-го туру АПЛ відбувся поєдинок між Манчестер Юнайтед та Борнмутом.

У стартовому складі "вишень" вийшов Ілля Забарний, який провів відмінний матч, не дозволивши супернику відзначитись у воротах його команди.

Натомість у гостей у плані голів все було просто чудово. Вже на п'ятій хвилині Борнмут вийшов уперед після помилки манкуніанців під час виходу з оборони. У результаті Льюїс Кук увірвався до штрафного майданчика і віддав передачу на Домініка Соланке, який у дотик переправив м'яч у ворота Андре Онана.

Джерело: Getty Images

Це змусило господарів поля активізуватись, але оборона команди Андоні Іраоли не тріснула. Натомість вона після перерви подвоїла перевагу. Борнмут втік у контратаку, Маркус Таверньє подав на дальню штангу, де Філіп Біллінг "продавив" Люка Шоу і головою замкнув подачу одноклубника.

А всього через п'ять хвилин "вишні" закрили питання про переможця. Знову в ролі асистента виступив Таверньє: англієць подав кутовий, а Маркос Сенесі у повітрі переграв найкращого гравця АПЛ у листопаді в особі Гаррі Магвайра і ударом головою відправив м'яч у сітку.

Джерело: Getty Images

Після цього Ерік тен Хаг зробив три заміни, які ніяк не вплинули на результат. У підсумку Борнмут завоював свою першу в історії перемогу на Олд Траффорд, яка підняла його на тринадцятий рядок таблиці АПЛ - тепер команда Забарного має 19 очок.

Манчестер Юнайтед продовжує демонструвати відсутність стабільності в результатах. "Червоні дияволи" за підсумками цього туру можуть впасти зі своєї шостої позиції, маючи 27 балів.

Читайте також: Зоря врятувалася від поразки Кривбасу, програючи 0:2 у ході матчу

Статистика матчу Манчестер Юнайтед - Борнмут 16-го туру АПЛ

Манчестер Юнайтед - Борнмут 0:3
Голи: Соланке, 5, Біллінг, 68, Сенесі, 73.

Очікувані голи (xG): 0,96 - 1,26
Володіння м'ячем: 69% - 31%
Удари: 20 - 10
Удари в площину: 3 - 4
Фоли: 7 - 10

Манчестер Юнайтед: Онана - Далот, Магвайр, Шоу (Еванс, 79), Регілон - МакТоміней, Амрабат, Антоні (Пельїстрі, 79), Фернандеш, Гарначо (Решфорд, 79) - Марсьяль (Гойлунд, 56).

Борнмут: Нету - Сміт, Забарний, Сенесі, Керкез - Кук (Уаттара, 88), Крісті, Семеніо (Біллінг, 58), Клюйверт (Сіністерра, 72), Таверньє (Ротвелл, 88) - Соланке.

Попередження: Регілон, Гойлунд, Фернандеш - Таверньє.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK